Sport

Incepe Cupa Liceelor la Inspectoratul Scolar

Dan Chiriac
6 ian 2010 663 vizualizări
Astazi este programata prima sedinta de la Cupa Liceelor din Vrancea.

Aceasta va avea loc in sala de sedinte de la Inspectoratul Scolar. La activitati vor lua parte Daniel Gongu, seful Directiei pentru Sport, Vica Minca, inspectorul de educatie fizica si sport, dar si Adrian Baciu, directorul Directiei pentru Tineret. De asemenea, Institutia Prefectului si-a anuntat prezenta la sedinta tehnica. Este posibil ca chiar prefectul Ion Oprea sa discute azi cu profesorii de educatie fizica si sport din liceele din judet. Primul concurs care va debuta in cadrul Cupei Liceelor este cel de tenis de masa, la care vor fi invitate toate cele 18 licee din judet. Apoi, pe 16 ianuarie vor incepe intrecerile la atletism, baschet, handbal, si fotbal. Fostul Minister al Tineretului si Sportului a finantat aceasta competitie cu suma de 1.294.670 lei, pentru procurarea de materiale sportive si echipamente necesare derularii etapei pe liceu, oras si judet. "Cupa Liceelor" se va desfasura pina in luna mai 2010. Competitia a fost reluata dupa ce fosta conducere a Directiei pentru Sport Vrancea, reprezentata de fostul director Petre Plopeanu, a trimis o cerere catre ministerul re resort, aprobata ulterior de fostul ministru Sorina Placinta. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.