Sport

Revelion in strainatate, acasa sau la Liceul Sportiv

Dan Chiriac
4 ian 2010 997 vizualizări
Oamenii de sport au petrecut in functie de buzunare sau de situatia familiala

Oamenii de sport din Vrancea au ales sa petreaca noaptea dintre ani in diferite locatii, in functie de posibilitatile financiare, de oportunitatile competitionale, dar si de situatia din familie. Ca si anul trecut, cei mai multi dintre antrenori au ales sa organizeze Revelionul la Liceul Sportiv din Focsani. Antrenorii echipelor de handbal, baschet, rugby, dar si de la sectiile de atletism sau judo au petrecut impreuna pina la primele ore ale diminetii de 1 ianuarie 2010. Printre cei care au ales sa ciocneasca cupa de sampanie in alta parte s-a aflat directorul clubului CSM 2007 Focsani, Marian Radulescu, directorul LPS Focsani, Mihai Petrut, dar si presedintele echipei CSM Focsani, Dan Dumitru. Marian Radulescu a petrecut alaturi de fetele de la volei in cantonamentul de la Cheia. Acolo au ajuns si o parte dintre sotii sau prietenii jucatoarelor, printre acestia aflindu-se si Alin Samoila, antrenor la echipele de juniori de la CSM Focsani. Mihai Petrut s-a aflat in noaptea dintre ani la Geneva, in Elvetia, acolo unde participa cu nationala U 15 a Romaniei la un turneu amical. La rindul sau, Dan Dumitru a petrecut in Italia. "Revelionul l-am facut cu rudele care se afla in Italia, iar dupa aceea am plecat intr-o statiune montana, la schi", ne-a spus Dan Dumitru. In schimb, au fost si oameni de sport care au ramas in Focsani. Aurel Pastia, antrenorul echipei de fotbal CSM Focsani, a petrecut pe linga casa, iar seara a stat in sinul familiei. Stan Gheorghiu, presedintele AJF Vrancea, a stat acasa alaturi de sotia sa si a primit vizita unor vecini. La rindul lor, fotbalistii au petrecut in grupuri, in functie de afinitati. Si seful Directiei pentru Sport a stat acasa, unde a primit musafiri. "Am petrecut acasa, cu nasii si finii nostri. Nu puteam sa plecam la drum, avem un copil de sase luni si a trebuit sa stam acasa", ne-a spus Daniel Gongu. Tot acasa a petrecut noaptea dintre ani si seful CS Unirea Focsani, Petrea Vilcu. Acesta a ales sa stea cu familia, la proprietatea sa din Golesti. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.