Sport

SMS Sportiv

Dan Chiriac
29 dec 2009 743 vizualizări
Ministiri din sport

AS Cimpineanca, ultima intilnire din 2009


Prezenti la nunta patronului Stefan Chelmus, jucatorii de la echipa de fotbal AS Cimpineanca au fost anuntati ca Mos Craciun va veni in penultima zi a anului la club. Miine, jucatorii se vor intilni cu antrenorul Jani Oltianu si cu patronul Stefan Chlemus, pentru a fi premiati pentru rezultatele din turul acestui campionat. AS Cimpineanca a avut o evolutie apreciata in aceasta toamna, cind s-a reusit formarea unei noi echipe. Cu ajutorul primarului Stefan Paraschiv, echipa a obtinut rezultate pozitive, care mentin formatia in lupta pentru calificarea in play-off. AS Cimpineanca a terminat turul pe locul cinci. (Dan CHIRIAC)


Baschetbalistii joaca in Elvetia


Directorul de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Focsani va petrece Revelionul in Elvetia. Dupa ce in perioada 15-21 decembrie profesorul Mihai Petrut a luat parte alaturi de Alin Olaru si Andrei Neguroiu la cantonamentul de la Izvorani, duminica acestia s-au imbarcat si au plecat la o competitie de pregatire. Echipa nationala U 15 participa pina pe 3 ianuarie la un turneu care va avea loc la Geneva, in Elvetia. Printre echipele participante se afla mai multe formatii locale, dar si din alte tari. (Dan CHIRIAC)









În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.