Sport

Madalina Lupu, locul 32 in clasamentul senioarelor

Ciprian Fânaru
17 dec 2009 863 vizualizări
Clasamentul intocmit de Federatia Romana de Tenis (FRT) nu include nici un sportiv vrincean care sa fie situat mai sus de pozitia 29

Ierarhia, actualizata la mijlocul acestei luni, cuprinde nu mai putin de 14 tenismeni, fete si baieti, majoritatea concurind pentru Clubul Sportiv Unirea Focsani. La masculin, categoria de virsta 16 ani, clasarea cea mai buna o are Teodor Apostu, locul 32, Cosmin Pioara este clasat pe locul 145, Rares Gabriel Ispas pe 178, iar Teodor Alexandru Lazar pe 186. Cel mai bine plasat la 14 ani baieti este acelasi Cosmin Pioara - locul 29, Teodor Alexandru Lazar ocupa pozitia 57, Rares Gabriel Ispas este pe 73, Andrei Alexandru Ungureanu pe 154, iar Vlad Alexandru Herescu pe 188. La 12 ani baieti avem un singur sportiv in primii 50, Ioan Cristian Cosma - locul 47, in timp ce la fete avem o singura reprezentanta, pe pozitia 51, Mihaela Micu. Andrei Cosmin Holban si Ioan Cristian Cosma se situeaza pe 70, respectiv 72 in ierarhia juniorilor de 10 ani. Focsaneanca Madalina Lupu, 19 ani, legitimata la Clubul Sportiv ICMRS Galati, este a 32-a in clasamentul senioarelor, cu 10 turnee jucate anul acesta in tara. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 3 ore, 38 minute, 27 secunde
Domnul fanaru ,de ce nu ati pus titluc 'Cosmin Pioara cel mai bine clasat tenismen vrancean"????
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.