Sport

SMS Sportiv

Dan Chiriac
7 dec 2009 671 vizualizări
Rugbystii au pierdut pe Arcul de Triumf

Reeditarea finalei campionatului national de rugby U 18, de anul trecut, s-a terminat prost pentru LPS Focsani, care a avut parte de un arbitraj scandalos in repriza a doua. Formatia RC Pantelimon a invins cu 26 - 13 (7 - 7) pe LPS Focsani, in cadrul superligii U 19. Partida a avut loc pe stadionul "Arcul de Triumf", acolo unde joaca nationala Romaniei. RC Pantelimon este singura echipa de club care disputa jocurile de acasa pe acest stadion, reconstruit in urma cu un an si jumatate. "Am jucat foarte bine in prima repriza, dar in actul secund a fost ceva scandalos. Acest meci are o poveste interesanta, dar ceea ce am patit este de neimaginat", ne-a spus antrenorul Viorel Ion. (Dan CHIRIAC)


Echipa de futsal joaca la Polivalenta


Echipa de futsal va juca azi meciul din etapa a doua a returului Ligii intii de futsal. CSM Focsani va primi replica celor de la City"â„¢us Tg. Mures, formatie aflata pe locul trei in clasament. Chiar daca oaspetii au prima sansa in acest joc, focsanenii sint hotariti sa ofere o replica cit mai buna echipei care si-a propus in acest an sa cistige campionatul. Meciul dintre CSM Focsani si City"â„¢us Tg. Mures va avea loc luni, 7 decembrie, cu incepere de la orele 17.00, la Sala Polivalenta din Focsani. Jocul va fi condus de Gabriel Gherman - Bucuresti si Septimiu Burtescu - Tirgoviste. Al treilea arbitru va fi Ionut Iugulescu - Tirgoviste. Observator federal a fost desemnat Marin Lazarescu - Bucuresti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.