Sport

Doua noi medalii de aur pentru gimnasta Maria Rauta

Ciprian Fânaru
30 oct 2009 997 vizualizări
Sportiva din Focsani a cucerit ieri doua noi medalii de aur, la sol si la birna u de la CN gazduite de Polivalenta nu au lipsit nume grele din sport precum Simona Aminar, Adrian Stoica sau Doina Melinte

Cea de-a doua zi a Campionatului National de Gimnastica rezervat junioarelor a echivalat cu inca doua rezultate de exceptie. Ambele au fost obtinute in dreptul Clubului Sportiv Scolar de Gimnastica Focsani, de aceeasi performera demna de lauda, Maria Rauta. Focsaneanca a urcat pe prima treapta a podiumului in doua rinduri, cucerind medalia de aur atit in proba de sol cit si la birna. Titlurile au fost obtinute in cadrul concursurilor rezervate junioarelor de nivel 3, categoria de virsta 11 "" 12 ani. Dubla izbinda de ieri poate anunta nasterea unei mari campioane din Vrancea, care sa reprezinte in viitor tara la marile competitii internationale, precum Gina Gogean, originara din comuna Cimpuri. O alta remarcata la finalele pe aparate a fost Larisa Iordache de la CSS Dinamo. La "nationalele" gazduite de Sala Polivalenta au fost prezente o serie de nume importante din lumea sportului, dar si a politicii. Nu putea lipsi de la un concurs de asemenea anvergura ministrul vrincean al Tineretului si Sportului Sorina Placinta. "Speram ca v-ati simtit bine in orasul meu natal, Focsani. Sint cu atit mai mindra cu cit eu aici sint acasa. Am atitea emotii ca nici nu mai stiu ce sa spun", a mentionat intr-un discurs destul de poticnit ministrul delagat Sorina Placinta. Secretarul de stat MTS Doina Melinte i-a oferit o diploma de excelenta Adrianei Lescovar, directorul CSS Gimnastica Focsani. Antrenoarea a mai primit o placheta si din partea Federatiei Romane de Gimnastica (FRG), care a fost reprezentata de Adrian Stoica si Nicolae Vieru, presedintele executiv si cel de onoare al forului de specialitate, dar si de la Ingrid Nastase de la CSM Onesti. Cel care le-a inminat primelor clasate medaliile, diplomele si cecurile cu rasplata in bani a fost primarul Decebal Bacinschi. Oarecum surprinzator, acesta si-a exprimat gratitudinea fata de realizarile ministrului de resort, membru al unui partid rival. "Vreau sa ii multumesc si doamnei Placinta pentru tot ce face pentru sportul din Romania si tuturor celor care s-au ocupat de organizare. Vreau de asemenea sa le multumesc doamnei Lescovar si colegilor dinsei pentru munca pe care o depun de o viata", a aratat edilul Focsaniului. La sarituri, premierea a fost facuta de fosta mare campioana Simona Amanar, cea care a preluat sarcina de a transmite o placheta Ginei Gogean, absenta de la competitie din motive obiective. FRG a mai fost prezenta la Focsani si prin Anca Grigoras, director tehnic al forului, in timp ce Directia pentru Sport Vrancea a fost bineinteles prezenta prin noul sef, Daniel Gongu. (Ciprian FANARU, Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.