Sport

Sperante de victorie in derby-ul cu Braila

Ciprian Fânaru
16 oct 2009 670 vizualizări
FC Panciu - CF Braila, azi de la ora 15.00, intr-un meci contind pentru etapa a 10 -a Ligii a treia Echipa de liga a treia FC Panciu joaca astazi pe propriul teren cel mai important meci al sezonului de toamna

La Panciu va veni o echipa puternica, cu care pancenii nu s-au confruntat sezonul trecut. CF Braila si-a depus candidatura la ocuparea cel putin a unui loc de baraj si ocupa momentan pozitia a treia pe podiumul seriei, cu o zestre de 20 de puncte. Interesant e ca de la inceputul de campionat in lotul brailenilor s-a regasit fundasul focsanean Cristi Gurguiatu, care incepuse pregatirea de vara cu FC Panciu. Runda precedenta, formatia din Braila a facut o remiza alba, 0 "" 0, contra ocupantei pozitiei secunde, Laminorul Roman. De cealalta parte, elevii lui Ionica Serea nu stau prea bine la capitolul moral. Etapa trecuta, vrincenii au avut o evolutie slaba in deplasare la Galati, unde au fost surclasati de echipa secunda a Otelului cu scorul de 3 "" 1. Esecul suferit la malul Dunarii a fost doar al doilea din actualul campionat, astfel ca alb-rosii nu stau prea rau in clasament. Pancenii au 16 puncte, sint pe locul 6, iar cu un succes obtinut astazi se pot apropia la doar o lungime de adversarii directi de la Braila. Oaspetii pot insa pleca infrinti de la Panciu doar daca gazdele vor reusi sa faca un joc bun, cu care sa-si multumeasca suporterii. Intilnirea va fi oficiata de o brigada formata din prahovenii Ionut Neagu si Emil Pascu si botosaneanul Adrian Vornicu. Un probabil prim "11" arata astfel: Gordin - Ionica, Constantinescu, R. Stan, Cl. Mihai "" Covaci, Dutu, Cioran, Chivu "" Costin, Dobrescu. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.