Sport

Daniel Fusaru, campion mondial pentru a 8-a oara consecutiv

Ciprian Fânaru
15 oct 2009 996 vizualizări
Delegatia care a reprezentat Vrancea la editia a 17-a a Campionatului Mondial de Karate, SKDUN desfasurata la Eger, in Ungaria, in perioada 8-12 octombrie, s-a intors acasa cu rezultate deosebite

Daniel Fusaru, maestrul emerit al sportului romanesc, partener de imagine al companiei Scorpion, s-a clasat pe podium la fiecare proba la care a participat. Karateka a reusit astfel sa obtina primul loc si titlul de campion mondial pentru a 8-a oara consecutiv cu echipa de seniori la Kata, locul 2 cu echipa de mixt si locul 3 la individual, intr-o proba care a aliniat la start 68 de concurenti. In paralel cu Campionatul Mondial de Karate SKDUN a avut loc si Cupa Mondiala pentru gradele inferioare, intrecere la care au participat sportivi de la CSM Focsani 2007 si CS Satori Focsani, antrenati de sensei Daniel Fusaru. Cele mai bune evolutii au fost reusite de Andreea Arginteanu - locul 1 kumite, 11-13 ani open, Bogdan Alpreotesei - locul 3 kumite 11-13 ani, categoria -45 kg si Nicoleta Petrea, care a izbutit o clasare pe locul 3 la kumite, senioare, categoria ^57 kg. Cu toate ca nu au obtinut medalii, Madalin Enache si George Dochioiu au avut o comportare buna in probele de kata si kumite, reusind calificarea in finala de 8 in cadrul unor probe cu peste 45 de concurenti. La Mondialul gazduit de Eger au concurat peste 800 de sportivi din 35 de tari de pe cinci continente. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739401 zile, 14 ore, 12 minute, 56 secunde
Felicitari Daniele!Multa sanatate si toate cele bune si-n viitor!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.