Sport

Patru meciuri de foc pentru echipa de futsal

Dan Chiriac
13 oct 2009 578 vizualizări
Echipa de futsal a pierdut meciul cu campioana Romaniei si se pregateste pentru patru etape decisive. Focsanenii vor juca in rundele urmatoare cu contracandidatele la evitarea retrogradarii.

Astfel, CSM Focsani va evolua in deplasare la Moldocor Piatra Neamt si U. Cluj si acasa cu Spicom Sf. Gheorghe si Poli Timisoara. Meciul de duminica cu CIP Deva nu a avut istoric. "Se vede ca e campioana Romaniei, oricum am fi pierdut jocul, dar lipsa de inspiratie a portarilor a dus scorul la 9 - 2. Lipsa noastra de inpiratie a decis proportiile scorului. Am aratat ca putem juca si noi. Nu puteam emite pretentii la acest meci. Urmeaza patru meciuri de foc cu formatiile egale ca valoare cu a noastra. Visez la 12 puncte, dar e foarte greu. Pe cei din Piatra Neamt nu i-am invins de un an, speram sa luam cit mai multe puncte in jocurile cu Spicom , U. Cluj si Poli Timisoara", ne-a spus antrenorul Petrache Gurguiatu. Duminica seara, CSM Focsani a pierdut cu 9 - 2 in fata celor de la CIP Deva . Scorul a fost deschis de Sararu in minutul 2, Sotirca a egalat patru minute mai tirziu, iar Gherman i-a dus in avantaj pe ai sai in minutul 10. Celelalte goluri au fost marcate de Prado (min. 16, 26, 29), Molomfalean (22, 35), Jordi (27) si Sotirca (28). Pentru focsaneni a mai inscris Covaci (23), elevii lui Petrache Gurguiatu ratind insa trei lovituri de la 10 metri prin Ilas, S. Sava si Covaci. Cele doua formatii au evoluat in urmatoarea alcatuire: CSM: Ivanciu , Bors - Toader, Bucataru, Sararu, Curteanu, Covaci, Calin, S. Popa, Ilas, S. Sava, Vasilescu. CIP Deva: Fabio Rafael - Al Ioanei, Henrique, Jordi, Mancingo, Molomfalean, Sotirca, Iancu, Lupu, Prado si Gherman. Interesant este faptul ca unul dintre jucatorii Devei are origini vrincene. Sotirca a marcat doua goluri duminica seara, fiind aplaudat din tribune de tatal sau, originar din Dumbraveni. Culmea este ca Sotirca a fost cel mai fluierat jucator al oaspetilor dupa ce a intrat intr-un duel verbal cu unul dintre adversari. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.