Sport

Vor sa-si ia revansa in fata suporterilor

Ciprian Fânaru
6 oct 2009 651 vizualizări
FC Panciu - Ceahlaul II Piatra Neamt, azi de la ora 15.00, intr-un meci din etapa a 8-a a Ligii a treia Formatia de liga a treia FC Panciu joaca astazi o noua partida de campionat, etapa fiind una intermediara.

Echipa panceana va trebui sa treaca peste oboseala acumulata in startul de campionat si sa reinoade sirul de victorii care au propulsat-o in plutonul fruntas al seriei. Meciul de pe "Orasenesc" va fi si o oportunitate pentru jucatori de a sterge din impresia lasata in precedenta aparitie in fata propriilor suporteri, e vorba de prima infringere a sezonului contra celor de la Aerostar Bacau, 1 "" 2. Runda derulata vinerea trecuta a demonstrat ca infringerea contra bacauanilor a fost doar o sincopa. Elevii lui Ionica Serea au invins cu 2 -0 la Pascani in urma unui nou joc bun pe teren strain si astfel "tin" aproape de primele doua clasate, Laminorul Roman si CF Braila. Motivul pentru care alb-rosii nu sint pe podium e victoria echipei secunde a lui Poli Iasi in fata celor din Gura Humorului. Gruparea panceana e pe locul al patrulea in clasament, cu 16 puncte, in timp ce adversarii de azi au strins numai 5 puncte si sint pe 15, pozitie retrogradabila. Satelitul prim-divizionarei din Piatra Neamt nu ar trebui in mod normal sa fie o nuca prea tare pentru vrinceni. Cu toate acestea, jucatorii de la Panciu nu trebuie sa ii la pret de matineu pe nemteni, mai ales ca esecul din runda precedenta e inca viu in memoria suporterilor. La capitolul absente sint trecuti mai vechii indisponibili Constantinescu, Cioran si Predoiu. Serea i-ar putea folosi azi in primul 11 pe: Gordin "" Ionica, Parlac, R. Stan, Cl. Mihai "" Covaci, Dutu, Bira, Avramescu "" Costin, Dobrescu. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.