Sport

Au rezistat pina aproape de final

Dan Chiriac
5 oct 2009 621 vizualizări
Rapid Suceava - CSM Focsani 2 - 0 (0 - 0), in etapa a saptea a Ligii a treia u gazdele au decis meciul in trei minute

CSM Focsani a pierdut meciul jucat simbata dupa-amiaza pe stadionul "Areni" din Suceava. Antrenorul Damian Bancila nu a putut conta la acest joc pe serviciile lui Catalin Curteanu, accidentat inaintea partidei. Meciul s-a jucat in prezenta a 300 de spectatori si a inceput cu ocazia lui Toader, din minutul 6. Atacantul focsanean a fost blocat in ultimul moment de defensiva gazdelor. Sucevenii au avut prima sansa de a marca in minutul 12, dar Ivanciu a intervenit salvator in fata atacantilor suceveni. Prima repriza a curs monoton, iar Toader a avut ultima ocazie de poarta, in minutul 38. Dupa pauza, gazdele au preluat initiativa si au ratat citeva situatii favorabile inainte ca Plamada sa deschida scorul in minutul 68. Suleru a stabilit scorul final, dupa o faza care a prins pe picior gresit apararea CSM-ului, in minutul 71. Cinci minute mai tirziu Bejenariu a trimis balonul in transversala. In ultimele zece minute, focsanenii au incercat sa se apropie de poarta lui Gavriloaie, dar scorul a ramas nemodificat. Gazdele au evoluat cu urmatoarea formatie: Gavriloaie - Spatar (61 Corban), Sevaciuc, Sava (80 Murariu) , Pantea "" Oniu, Romanciuc, Brinza, Plamada - Suleru, Bejenariu. CSM Focsani a raspuns cu Ivanciu "" Ciornei (76 Sapunaru), Craciun, Radu, Sararu "" Dumitriu (46 Nistoroiu), Toma Bucataru (76 Samoila), Mindrescu (55 Sontu) "" Toader, Milea. CSM Focsani s-a intors seara de la Suceava, iar pauza va fi foarte scurta. Jucatorii de la futsal vor juca azi in fata celor de la Odorheiul Secuiesc. Ceilalti astepta partida de miine, din Liga a treia. In etapa intermediara, focsanenii vor intilni pe teren propriu pe Aerostar Bacau. Meciul are loc pe stadionul "Milcovul" si va incepe la orele 15.00. Partida va fi arbitrata de Victor Chiriazic "" Tulcea, ajutat la cele doua linii de Marius Titirisca - Braila si Marius Marchideanu "" Braila. Observatori federali sint Bogdan Zamfirescu "" Botosani si Ion Balaban "" Braila. Meciul dintre FC Panciu si Ceahlaul 2 va fi condus de Marius Suhan "" Suceava, ajutat de Jenel Dimache "" Slobozia si Liviu Burlacu "" Urziceni. Observatori vor fi Gyula Veres - Sf. Gheorghe si Virgil Dridea "" Ploiesti. Doi asistenti vrinceni, Luci Stanila si Ionut Paraschiv vor oficia la jocul dintre Rapid 2 si Victoria Adunatii Copaceni. Vasile Burga va fi observator la partida dintre FC Tirgoviste si CS Visina Noua. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.