Sport

Juniorii au ajuns in Liga Campionilor

Dan Chiriac
1 oct 2009 779 vizualizări
45 de juniori de la clubul CSM Focsani au fost marti seara la partida din Liga Campionilor, dintre Unirea Urziceni si VFB Stuttgat.

Partida s-a jucat pe stadionul "Ghencea" din Capitala si s-a terminat la egalitate, 1 - 1. Juniorii focsaneni au fost invitati de directorul sportiv al celor de la Unirea Urziceni, Narcis Raducan, la acest joc. Originar din Focsani, Raducan s-a gindit si la copii din orasul sau si le-a pus la dispozitie biletele pentru acest meci. De altfel, in tribune, la partida de marti seara au fost multi copii, din toata tara, invitati de conducerea clubului ialomitean. Juniorii focsaneni ar putea reveni in Ghencea si la urmatoarele partide din liga a celor din Urziceni. Unirea mai intilneste pe teren propriu, in Liga Campionilor, pe Glasgow Rangers si Sevilla. In baza bunelor relatii dintre Raducan si presedintele CSM Focsani, Dan Dumitru, echipa de fotbal CSM a jucat in urma cu o luna un amical de lux cu Unirea Urziceni. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.