Sport

Vali Elisei a cistigat Cupa Mondiala

Ciprian Fânaru
29 sep 2009 596 vizualizări
Nationala Romăniei a cistigat finala Cupei Mondiale de la Aarhus, dupa ce a învins la limita, 28 - 27, reprezentativa Norvegiei, campioana europeana si olimpica en-titre.

Handbalista originara din Vrancea a marcat patru goluri in ultimul act al competitiei, iar la final a fost aleasa in All Star Team, alaturi de coechipierele sale Ionela Stanca si Cristina Neagu. Elisei a fost desemnata de organizatori cea mai buna extrema stinga, in timp ce Stanca si Neagu s-au ales cu titlul de cel mai bun pivot, respectiv cel mai bun inter stinga. Sustinute de o galerie formata ad-hoc in Danemarca, tricolorele au dominat finala, in ciuda scorului final extrem de strins. Faptul ca nationala de handbal feminin s-a impus la aceasta intrecere gazduita de Danemarca a sporit sansele acesteia de a cuceri titlul mondial la Beijing, in perioada 28 noiembrie-13 decembrie, fiind privita acum cu sansa a treia la cistigarea trofeului. Nationala feminina de handbal a Romaniei va juca la Campionatul Mondial in Grupa C alaturi de Norvegia, Ungaria, Japonia, Tunisia si Chile. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 22 ore, 5 minute, 20 secunde
Dragi cititori ai acestui ziar,vreau sa va spun o poveste interesanta despre evolutia echipei nationale de handbal a Romaniei si anume:D-nul Ciprian Fanaru pe care nu il cunosc personal ,dar este citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.