Sport

Pancenii au nevoie de victorie pentru a ramine in plasa liderului

Ciprian Fânaru
25 sep 2009 524 vizualizări
FC Panciu - Aerostar Bacau, azi intr-un meci contind pentru etapa a VI-a a Ligii a treia

Formatia de Liga a treia FC Panciu disputa astazi un nou meci in campionat, pe teren propriu contra celor de la Aerostar Bacau. La prima vedere, partida nu se anunta una extrem de dificila, dar pancenii vor trebui sa trateze cu seriozitate intilnirea daca vor sa-si treaca in cont toate cele trei puncte. Etapa trecuta vrincenii au reusit o victorie pretioasa pe Areni, in fata sucevenilor de la Rapid, scor 2 -1, care i-a mentinut pe podiumul seriei. Cu 13 puncte acumulate intr-un debut de sezon aproape perfect, elevii lui Ionica Serea trebuie in mod normal sa se impuna in disputa cu bacauanii, de care ii despart nu mai putin de 10 puncte in clasamentul la zi. Aerostar se afla intr-un moment mai putin fast si au probleme cu moralul dupa corectia suferita runda precedenta, 0 "" 4 contra CF Braila. Succesul e obligatoriu si pentru ca primele doua clasate, Laminorul Roman si CF Braila, joaca si ele pe teren propriu cu adversari inferiori valoric, Poli Galati, respectiv CFR Pascani. Din pacate, alb-rosii nu vor putea conta la acest joc pe trei oameni de baza, de obicei titulari, fundasul Constantinescu, mijlocasul Cioran si atacantul Predoiu, care sint in continuare accidentati. Astfel, Ionica Serea s-ar putea baza in meciul de azi pe: Gordin "" Ionica, E. Stefan, R. Stan, Cl. Mihai "" Covaci, Dutu, Chivu, Tudor "" Costin, Dobrescu. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.