Sport

CSM Bucuresti a cistigat Cupa Vrancei

Dan Chiriac
7 sep 2009 640 vizualizări
CSM Bucuresti a cistigat a treia editie a Cupei Vrancei. Formatia bucuresteana, care il are in staful tehnic pe fostul mare handbalist Cornel Otelea, si-a dovedit din plin superioritatea fata de adversarele sale.

Bucurestenii, sustinuti financiar de Primaria municipiului Bucuresti, au ca obiectiv in acest campionat promovarea in prima liga. Dupa cum au jucat la Focsani, bucurestenii nu par sa aiba emotii in atingerea acestui obiectiv. Vineri, CSM Bucuresti s-a distrat cu Poli Iasi, invingind-o cu 36 - 20, dupa un meci fara istoric. Tot vineri, CSM Focsani a facut un meci foarte bun in fata celor de Fortuna Tulcea, o echipa cu jucatori din Ucraina si Moldova. Elevii lui Lucian Tucan au dominat intreaga partida si s-au impus cu 32 - 23. Simbata dimineata, CSM Bucuresti a primit o replica dirza din partea celor de la Fortuna Tulcea. Meciul a fost echilibrat aproape 50 de minute, bucurestenii reusind sa se distanteze abia pe final. CSM Bucuresti a cistigat cu 32 - 28. CSM Focsani a facut un meci foarte slab in fata iesenilor de la Politehnica. Fara portarul Ciubotaru, aflat in strainatate, si jucatorii de cimp Nelu Gigi - retras din activitate, Petrica Vasilache si Razvan Anca- aflati in tribune, focsanenii nu au tinut piept oaspetilor decit in primele zece minute. Apoi, Poli Iasi s-a distantat constant pe tabela de marcaj, cistigind la final cu 30 - 21. Problema cistigatoarei turneului era decisa inca de simbata. CSM Bucuresti putea pierde primul loc doar daca era invinsa la cel putin 13 goluri de formatia focsaneana, lucru aproape imposibil. Rezultatele turneului au fost: CSM Bucuresti - Poli Iasi 36 - 20, CSM Focsani - Fortuna Tulcea 32 - 23 , CSM Bucuresti - Fortuna Tulcea 32 - 28, CSM Focsani - Poli Iasi 21 - 30, Poli Iasi - Fortuna Tulcea 29 - 28, CSM Focsani - CSM Bucuresti 19 - 28. In urma acestor rezultate, CSM Focsani s-a clasat pe locul 3. Competitia a fost organizata de Asociatia Judeteana de Handbal si finantata de Directia pentru Sport Vrancea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.