Sport

Ministrul Placinta, invitata la Memorialul Florin Jelea

Dan Chiriac
27 aug 2009 1148 vizualizări
Organizatorii spera sa aiba mai multe personalitati la aceasta intrecere

Organizatorii editiei a doua a Memorialului "Florin Jelea" la fotbal au invitat mai multe personalitati la aceasta competitie, care va avea loc simbata si duminica, la Cimpineanca. Printre cei care au primit o invitatie din partea conducerii clubului si a primarului Stefan Paraschiv se afla Sorina Placinta, ministrul Tineretului si Sportului, Gica Staicu, din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, subprefectul Ion Oprea, fostul prefect Dragos Mircea, presedintele PD-L Vrancea, Alin Trasculescu, presedintele de la FC Panciu, Florin Stoica, cel de la CSM Focsani, Dan Dumitru, dar si oamenii de afaceri Stefan Chelmus si Marian Spinu. De asemenea, la comemorare vor participa si primarii din localitatile echipelor care vor juca la patrulater, respectiv Stefan Paraschiv - Cimpineanca, Alexandru Zar - Golesti, Vasile Dantis - Urechesti, si Alexandru Mihalcea - Vulturu. Ieri a fost stabilit si programul competitiei. Semifinalele vor avea loc simbata dupa-amiaza, cu incepere de la orele 16.00 si 18.00. In prima dintre ele se vor intilni AS Cimpineanca si Energia Vulturu, urmata de cea de-a doua, ce le va opune pe National Golesti si Flacara Urechesti. Duminica dimineata se va juca finala mica, de la orele 10.30, in timp ce de la orele 12.00 va debuta finala mare. Competitia este organizata de AS Cimpineanca, in colaborare cu Asociatia Judeteana de Fotbal Vrancea. Presedintele Stan Gheorghiu va fi cel care va oficia la finalul competitiei, alaturi de cei din conducerea echipei din Cimpineanca, festivitatea de premiere. La fel ca si la celelalte memoriale desfasurate pina acum, vor fi premiati cel mai bun portar, cel mai tehnic jucator, cel mai tinar jucator si golgeterul competitiei. Manifestarile dedicate fostului fotbalist Florin Jelea vor incepe simbata, de la orele 15.00, cind va avea loc o slujba de pomenire la mormintul din cimitirul comunal din Cimpineanca. In prima editie, desfasurata in 2008, s-au inregistrat urmatoarele rezultate: semifinale: AS Cimpineanca - FC Marasesti 5 - 4 dupa penaltyuri, Vointa Cirligele - Energia Vulturu 3 - 0, finala mica: FC Marasesti - Energia Vulturu 1 - 0, finala mare: AS Cimpineanca - Vointa Cirligele 1 - 0. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.