Sport

Multe regrete dupa infringerea din cupa

Dan Chiriac
27 aug 2009 590 vizualizări
FC Panciu - FCM Bacau 1 - 2 ( 0 -2), in faza a patra a Cupei Romaniei

Multe regrete la finalul partidei de cupa dintre FC Panciu si FCM Bacau. Gazdele au fost constiente de faptul ca au trecut pe linga un rezultat mare. O victorie i-ar fi adus pe elevii lui Serea la un singur pas de partida mult visata in compania unei echipe de prima liga. Ratarile exasperante, dar si inexactitatile portarului si defensivei i-au privat pe panceni de o calificare dorita de ei, dar si de cei 800 de spectatori prezenti la meci. "Nu poti decit sa ai regrete cind stii ca ai ratat o lovitura de la 11 metri, in minutul 18, prin Covaci, si apoi ai irosit alte trei situatii de singur cu portarul in prima repriza, si apoi Costin, de doua ori, in finalul jocului", ne-a spus unul dintre microbistii prezenti in tribune. Regrete exista si pentru ca oaspetii au marcat in prima repriza la singurele ocazii clare de poarta, prin Dutciuc, in minutul 13, si Tismanaru, in minutul 45. Este adevarat ca FCM Bacau a avut si multe rezerve in teren, fata de partidele din campionat lipsind citiva titulari. Cu atit este mai regretabil cu cit FC Panciu nu a putut sa fructifice ocaziile avute. Antrenorul Ionica Serea i-a simtit pe elevii sai ca au intrat putin timorati pe teren si a strigat pe parcursul primei reprize, de citeva ori, catre jucatorii sai, "treziti-va!". Totusi, tehnicianul pancenilor a inteles la final ca bacauanii au stiut sa profite de experienta pe care o au si a incercat sa-si incurajeze echipa pentru meciurile urmatoare. "Capul sus, mergem inainte!", le-a spus Serea elevilor sai. Chiar daca obiectivul ajungerii in 16-zecimi a fost ratat, iar partida cu o formatie de prima liga a fost aminat cel putin pina la anul, evolutia pancenilor din aceasta editie a cupei merita apreciata. In jocul cu FCM Bacau, Serea a jucat cu Gordin - Stanciu, Stan (23 E. Stefan), Constantinescu, Cl. Mihai - Covaci, Cioran, Ungureanu (67 Bira), Chivu (55 Tudor) - Costin, Predoiu. FCM Bacau i-a avut in teren pe: Ignatescu - Varea, Spridon, Carnariu, Bursuc (30 Vraciu) - Adascalitei, Dediu (75 Simao), Petrea, Boboc - Dutciuc, Tismanaru (61 Taban). (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.