Sport

Pregatesc debutul aminat al sezonului la stadionul Milcovul

Dan Chiriac
12 aug 2009 587 vizualizări
CSM Focsani va juca vinerea viitoare, la Vaslui, cu formatia secunda a lui FC Vaslui u startul campionatului a fost aminat cu o saptamina

CSM 2007 Focsani se pregateste pentru startul campionatului, care va avea loc vineri, 21 august. Federatia Romana a decis ieri sa amine cu o saptamina Liga a treia din cauza incertitudinii componentei celor sase serii. Focsanenii vor evolua in deplasare cu Sporting 2 Vaslui, echipa care va avea in componenta mai multi jucatori de la prima echipa. Jocul va avea loc de la orele 18.00, dar pina in acest moment nu se stie sigur stadionul pe care se va juca. Cel mai probabil, partida se va juca pe terenul doi de la stadionul Municipal, desi site-ul Federatiei Romane de Fotbal nu a precizat inca terenul de disputare. Pina atunci, elevii lui Bancila se vor pregati zilnic la stadionul "Milcovul", in speranta unui debut cu dreptul in acest sezon. Desi vasluienii sint priviti ca mari favoriti ai acestui meci, nu trebuie uitat ca fotbalul se joaca doar pe teren. FC 2 Vaslui era vazuta in urma cu un an ca si cistigatoare in barajul pentru Liga a treia cu FC Panciu, dar pe teren elevii lui Ionica Serea au dat o lectie de fotbal vasluienilor. Antrenorul Bancila asteapta cu interes meciul si spera intr-o evolutie buna. Acesta incearca sa gaseasca solutii pentru posturile din fata, acolo unde echipa a suferit in perioada precompetitionala. Patru infringeri si o victorie este bilantul focsanenilor, intr-o perioada in care nu au efectuat nici macar o perioada centralizata de pregatire. Cu toate acestea, CSM Focsani a crescut in joc de la un meci la altul si poate arata o alta fata in campionat. "Cred ca putem face o figura frumoasa in campionat. Desi avem jucatori tineri, acestia se pot alatura celor cu experienta si pot crea o echipa competitiva. Nu se pune problema de promovare, dar nici nu vom retrograda. Vom incerca sa ajungem undeva in prima parte a clasamentului", a spus Damian Bancila. Lotul CSM Focsani in acest moment este: Bors, Ivanciu, Marcu - Dumitriu, Radu, Craciun, Nistoroiu, Bucataru, Toader, Mindrescu, Sapunaru, Botezatu, Toma, Samoila, Milea, Lida, Ciornei, Sontu, Curteanu, Sararu, Gavenea, Tilvar si Busuioc. In partidele de pregatire, CSM Focsani a inregistrat urmatoarele rezultate: 0 - 6 cu Otelul 2 Galati, 5 - 3 cu FC Dumitresti, 0 - 4 cu Gloria Buzau, 1 - 2 cu CSM Rm. Sarat si 2 - 3 cu Politehnica Galati. Este posibil ca pina la primul joc, focsanenii sa mai programeze un joc de pregatire. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.