Sport

Bancila a semnat contractul cu CSM Focsani

Dan Chiriac
6 aug 2009 657 vizualizări
Antrenorul Damian Bancila a semnat ieri contractul cu CSM 2007 Focsani si va fi antrenorul focsanenilor in sezonul viitor.

Conducerea clubului s-a inteles in cele din urma cu tehnicianul care cu o zi inainte declarase ca se gindeste daca va ramine sau nu la lot. "Ieri s-a ajuns la un acord cu toti jucatorii si cu antrenorul Damian Bancila, care a fost confirmat in functie de toata lumea. Inclusiv jucatorii s-au declarat multumiti de aceasta alegere. Secunzi vor fi Aurel Pastia si Adrian Toma. Toti sportivii clubului urmeaza sa semneze contractele pina la finalul saptaminii. Toata lumea a inteles ca este criza si au ajuns la un acord cu noi", ne-a spus Daniel Gongu, presedintele Comitetului Director de la CSM 2007 Focsani. Astfel, situatia echipei de fotbal si a celorlalte sectii din cadrul CSM 2007 s-a clarificat cit de cit. Daca saptamina trecuta aparuse chiar varianta ca echipele sa nu se inscrie in campionat, din cauza problemelor financiare, lucrurile au intrat pe fagasul normal. Echipa de futsal se va inscrie in Liga intii, unde vor fi 14 echipe. Pina la inceperea campionatului, focsanenii vor juca mai multe partide de verificare, primul dintre ele urmind a se disputa saptamina viitoare in compania celor de la United Galati. Formatia de fotbal CSM 2007 va juca in prima etapa in deplasare cu Sporting 2 Vaslui. Azi, antrenorul Bancila va stabili daca la acest final de saptamina echipa va juca un meci amical sau se va renunta la aceasta varianta. Printre adversari propusi se afla echipa Partizanul Merei. Lotul CSM Focsani pentru campionat este: Bors, Ivanciu - Dumitriu, Radu, Craciun, Nistoroiu, Bucataru, Toader, Mindrescu, Sapunaru, Botezatu, Toma, Samoila, Milea, Lida, Ciornei, Sontu, Curteanu, Sararu, Gavenea, Tilvar si Busuioc. (Dan CHIRIAC


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.