Sport

FC Panciu poate intilni o echipa de prima liga

Dan Chiriac
30 iul 2009 617 vizualizări
Stelele Vrancei - FC Panciu 1 - 5 (0 - 2), in faza a doua a fazei nationale a Cupei Romaniei

FC Panciu se apropie de 16-zecimile Cupei Romaniei, faza unde vor putea intilni o formatie din prima liga. Pina atunci, FC Panciu mai are de trecut trei hopuri. Primul dintre ele va fi pe 8 august, de la orele 17.30, cind pancenii vor intilni o alta formatie din Liga a treia, calificata in urma meciurilor desfasurate aseara. Cel mai probabil, FC Panciu va juca cu invingatoarea din partida Willy 2 Bacau - Willy Bacau sau Politehnica Galati - Otelul 2 Galati. Doar daca vor intilni Otelul 2, elevii lui Serea vor disputa jocul pe teren propriu, in caz contrar urmind sa evolueze in deplasare. Daca vor trece cu bine de acest joc, FC Panciu va trebui sa invinga acasa doua formatii de Liga a doua pentru a ajunge in 16-zecimi. Acolo vor intra in cursa si formatiile de Liga intii. FC Panciu ar putea fi a patra echipa din Vrancea care sa intilneasca in cupa o formatie din primul esalon dupa Unirea Focsani, Vrancart Adjud si Foresta Gugesti. De-a lungul anilor, Sportul Studentesc, Chimia Rm. Vilcea, Farul Constanta, Steaua, Rapid, Poli Timisoara, Astra Ploiesti sau CSM Resita au venit sa joace cu echipele vrincene in cupa. Cea mai buna performanta a reusit-o Unirea Focsani, in 2003, cind a trecut cu 1 - 0 de Poli Timisoara in 16-zecimi si a pierdut ulterior, in optimi, la Buzau, cu Astra. FC Panciu s-a calificat in faza a treia a competitiei dupa ce au invins cu 5 - 1 Stelele Vrancei. Golurile au fost marcate de Bira 16, Dobrescu 45, Covaci 68, 78, 86 si Petrica Ioan - 65. Stelele au evoluat cu: Barbu - Ciubotaru (46 M. Lazar), Burga, Calin, Sararu - Patrascu (52 P. Ioan), S. Popa, Ilas, Curteanu - Lechea (83 Robu), Martis. De partea cealalta antrenorul Ionica Serea a trimis in teren pe: Gordin - Ionica, Stan, Constantinescu, Cl. Mihai - Bira (55 Dutu), Stoian (55 Ionescu), Cioran (55 Ungureanu), Covaci - Dobrescu (55 Fl. Stanciu), Costin. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.