Sport

Joc bun, terminat cu o noua infringere

Dan Chiriac
30 iul 2009 1581 vizualizări
CSM Focsani - CSM Rm. Sarat 1 - 2 (1 - 1), intr-o partida de pregatire desfasurata ieri pe stadionul Milcovul

CSM Focsani a facut ieri un meci mult mai bun in fata unei formatii din Liga a doua, reusind sa arate o alta fata decit in amicalele cu Otelul 2 Galati sau Gloria Buzau. Chiar daca a pierdut, tinara echipa focsaneana a aratat ca nu va fi cenusareasa seriei intii a Ligii a treia si ca poate aborda cu incredere noul sezon. Cu multi juniori in teren, focsanenii l-au avut ca adversar pe fostul lor coechipier, Silviu Moise, transferat in aceasta vara la Rimnicu Sarat. Acesta si-a dorit mult in partida de ieri, dar a fost eroul negativ al primei reprize. In minutul 3, Sapunaru l-a faultat in careu pe Anton, dar portarul Vali Bors a parat penaltyul executat de Moise. A fost prilejul potrivit pentru ca spectatorii din tribuna sa exclame "Jardel, se vede ca sufletul ti-a ramas tot la Focsani!". Tot Moise a ratat citeva oportunitati bune, lucru care l-a enervat pe antrenorul rimnicenilor, Mihai Ciobanu, care i-a atras atentia fostului focsanean ca a inceput jocul slab. A fost nevoie de greseala defensivei CSM pentru ca oaspetii sa deschida scorul in minutul 28. Dragan a plecat prea usor de linga Radu, iar atacantul rimnicenilor a plasat balonul la coltul lung. Bancila l-a schimbat pe Radu, doua minute mai tirziu, iar CSM a eglat prin Adrian Toma, folosit in acest joc pe post de atacant. Era minutul 32 cind Toma a pacalit doi fundasi adversi si a introdus mingea in plasa. "Nu avem solutii in atac, astfel incit ne gindim si la varianta cu Toma", a spus antrenorul Damian Bancila. Repriza a doua a inceput cu reflexul foarte bun a lui Marcu, intrat in locul lui Bors, la sutul lui Rentea, dar mingea a ajuns la M. Pusca care a marcat golul de 1 - 2. Toma putea egala in minutul 70, dupa o lovitura libera de la marginea careului, dar mai ales in mintuul 89, cind a lobat mingea peste portarul advers, dar si peste poarta. Ispas putea majora diferenta, in doua rinduri, dar al treilea portar focsanean, Ivanciu, s-a opus cu succes. (Dan CHIRIAC)


CSM Focsani - CSM Rm. Sarat 1 - 2 (1 - 1)

Au marcat: Toma 34 - Dragan 28, M. Pusca 48.

Arbitri: Alin Samoila, Marius Vrinceanu, Daniel Cotea

CSM Focsani: Bors - Dumitriu, Radu, Craciun, Nistoroiu - Bucataru, Toader, Mindrescu, Sapunaru - Botezatu, Toma. Au mai jucat: Marcu, Ivanciu - Samoila, Milea, Lida, Ciornei, Sontu.

Antrenor: Damian Bancila

CSM Rm. Sarat: Toader - Horovei, Rapiteanu, Visan, Voicu - Banu, Rentea, Anton, Pusca - Dragan, Moise. Au mai jucat: Ilie, M. Pusca, Tirila, Scarlat, Ispas, Marin, Boaca.

Antrenor: Mihai Ciobanu


Amicalele cu Poli Galati ramin in picioare

CSM Focsani va juca simbata un meci test, intre componentii echipei. Jucatorii vor fi impartiti in doua formatii si vor incerca sa-l convinga pe tehnicianul Damian Bancila de potentialul lor. Pina acum, CSM Focsani a pierdut amicalele cu Otelul II Galati, 0 - 6 si Gloria Buzau, 0 - 4 si a cistigat cu 5 - 3 partida cu FC Dumitresti. Tragerea la sorti efectuata luni la sediul FRF putea sa dea peste cap si programul de amicale al formatiei focsanene, care pina la inceputul campionatului mai avea programate doua amicale cu Politehnica Galati. "Nu se pune problema sa renuntam la aceste amicale. Chiar daca vor juca in etapa a doua cu Poli Galati nu se pune problema unor scheme tehnice pe care sa le invete adversarul. Avem nevoie de aceste jocuri", ne-a spus Damian Bancila. CSM Focsani si Poli Galati se vor intilni pe 4 si 7 august in doua jocuri de pregatire, dar si pe 21 august, la Focsani, in campionat. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.