Sport

30 de biciclisti au pornit in Turul Vrancei

Dan Chiriac
29 iul 2009 576 vizualizări
Excursia se va termina joi seara, in Focsani u tinerii isi petrec serile in cort, la focuri de tabara Nu mai putin de 30 de tineri au plecat luni dimineata in Turul Vrancei pe bicicleta, o caravana ciclista care va avea patru etape.

Traseul parcurs de catre acestia va fi Focsani - Bolotest i- Tifesti - Panciu, Soveja - Lepsa - Galaciuc. Cei mai multi dintre participanti spun ca s-au inscris in aceasta cursa din curiozitate, pentru a face miscare, dar si pentru a vedea zona de munte a judetului, de pe bicicleta. Organizatorul caravanei, directorul Directiei pentru Tineret, Adrian Baciu, a spus ca intrecerea este la prima editie si deja este o reusita. De precizat ca pentru aceasta actiune nu s-au cheltuit prea multi bani din bugetul institutiei, intrucit s-au facut rost de sponsorizari in bani si produse, iar serile sint petrecute in cort, la foc de tabara. Ieri, ciclistii amatori au ajuns in Soveja, dupa ce au facut cite un popas la Valea Cimpului si la Marasti, urmind ca astazi sa-si continue drumul spre Lepsa si Galaciuc. Excursia pe doua roti se va incheia joi seara la Focsani, dupa ce tinerii vor face o drumetie si in Cheile Tisitei de la Tulnici. "Atmosfera este foarte buna, tinerii sint implicati, citiva chiar sint impatimiti ai bicicletelor. Sint si citiva care trag mai greu, dar mergem toti impreuna, astfel incit sa pastram grupul compact", ne-a spus directorul Adrian Baciu, care insoteste grupul. Toti participantii, intre care se afla o singura fata, vor primi la final diplome de participare. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.