Sport

FC Panciu la prima infringere a sezonului

Ciprian Fânaru
23 iul 2009 624 vizualizări
FC Panciu - ALRO Slatina 3 - 4, intr-un meci amical jucat luni la Vatra Dornei

Formatia din Liga a treia FC Panciu a pierdut luni seara jocul amical disputat in compania echipei ALRO Slatina pe ternul din Vatra Dornei, scorul final fiind de 3 "" 4. Pancenii au dovedit forta ofensiva, dar si fragilitate pe faza defensiva. Nesicronizarea din minutul 13 a fost taxata de olteni, care au inscris prin Stanciu. Dupa ce fundasul Constantinescu, stirnit de un fault nesanctionat asupra sa, a fost eliminat in urma injuriilor aduse arbitrului, vrincenii au mai echilibrat, paradoxal, partida. Cu un minut inainte de pauza, atacantul transferat de la CSM Focsani Covaci a egalat situatia pe tabela, transformind in gol o lovitura libera de la 17 metri. Dupa jumatate de ora de joc, Stanciu i-a adus pe vrinceni in avantaj. Acesta n-a tinut foarte mult, pentru ca cei din Slatina au egalat la doi in minutul 75. Intr-un final aprig disputat, oltenii au facut 3 "" 2, pentru ca Predoiu sa restabileasca din nou egalitatea, de data aceasta la 3. Punctul victoriei a fost marcat de slatineni la ultima faza a meciului, acestia taxind inca o inexactitate a apararii alb-rosiilor. Luni seara, la gruparea panceana au dat probe inca doi jucatori, fundasul Baca si atacantul Tudor, iar juniorul Ionica adus de la FCM Adjud a fost pe teren un sfert de ora. FC Panciu va juca astazi un nou amical, revansa acordata divizonarei secunde Cetatea Suceava urmind sa se dispute pe terenul "Nada Florilor" din Falticeni. Simbata, elevii lui Ionica Serea au programat ultimul test al stagiului montan, contra colegei de serie Rapid Suceava. FC Panciu a inceput cu : Lazar "" Ionescu, Constantinescu, E. Stefan, Cl. Mihai "" Ungureanu, Cioran, Bira, Stoian "" Costin, Dobrescu. Au mai intrat Covaci, R. Stan, Baca, Parlac, Stanciu, Dutu, Predoiu, Tudor, Ionica. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.