Sport

Alex Munteanu intra in lupta la Olimpiada de Tineret

Ciprian Fânaru
18 iul 2009 597 vizualizări
Alexandru Munteanu, judoka legitimat la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Focsani, va incepe de astazi aventura la Festivalul Olimpic al Tineretului European.

Intrecerea, gazduita de Finlanda, se va desfasura incepind cu acest sfirsit de saptamina si va aduna la start competitori din mai multe tari de pe batrinul continent. Sportivii vor concura la mai multe ramuri, cum ar fi inotul si tenisul, pe tot parcursul saptaminii viitoare. Pentru o medalie la judo se va lupta si Alexandru Munteanu. Focsaneanul antrenat de Stanica Grosu si Marinel Palade este unul dintre cei mai buni judoka din judet, fiind de altfel campion national U17, titlu obtinut anul trecut la Baia Mare. La intrecerea gazduita de orasul Tampere va participa si tenismenul adjudean legitimat la Clubul Sportiv Unirea Focsani, Teodor Apostu. In alta ordine de idei, Federatia Romana de Judo(FRJ) a anuntat ca stagiul de perfectionare a antrenorilor din perioada 16-19 iulie 2009 de la Snagov-Izvorani se amina pentru perioada 13-16 august 2009, dupa acelasi program. FRJ a mentionat ca nu exista un numar suficient de locuri de cazare deoarece in data de 17 iulie 2009 sint cazati sportivii ce vor participa la Festivalul Olimpic al Tineretului European din Finlanda. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739410 zile, 14 ore, 56 minute, 40 secunde
Tot din Vrancea, la acest Festival participa si Teodor Apostu, la sectiunea tenis de camp, legitimat la Club Sportiv Unirea.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.