Sport

FC Panciu joaca primul amical la Rimnicu Sarat

Ciprian Fânaru
10 iul 2009 592 vizualizări
CSM Rm. Sarat - FC Panciu, astazi de la ora 17.30, in primul amical din aceasta vara Formatia de Liga a treia FC Panciu va disputa astazi primul meci de pregatire al noului sezon.

Conducerea clubului pancean a stabilit ca partida care sa inaugureze seria de amicale sa se joace la Rimnicu Sarat. Cu toate ca oficialii celor doua echipe cazusera initial de acord ca intilnirea sa aiba loc la mijlocul acestei saptamini, ziua disputarii acesteia a fost modificata la cererea celor de la CSM Rm. Sarat. Gruparea din judetul vecin este nou promovata direct in cel de-al doilea esalon, buzoienii reusind sa cistige cu 86 de puncte tocmai seria din care au facut parte sezonul trecut cele doua formatii vrincene, CSM Focsani si FC Panciu. Duelul Panciu "" Rm. Sarat a devenit unul de traditie, cei din urma cistigind cu 1 - 0 chiar in prima etapa a campionatului trecut, pe terenul din Panciu. Rimnicenii au avut apoi o serie impresionanta de victorii, obtinute si in fata celeilalte echipe vrincene, CSM Focsani. Elevii lui Ionica Serea, care s-au reunit pe 1 iulie, se antreneaza de mai bine de o saptamina pe terenul celor de la Unirea Bolotesti. Partida de pregatire contra buzoienilor va fi prima dar si singura inainte de debutul in meciurile oficiale. Debut care se va consemna in prima etapa din faza nationala a Cupei Romaniei, in care pancenii vor da piept in deplasare cu reprezentanta judetului Covasna, Zagon Papauti. Meciul lui FC Panciu se va juca pe terenul covasnenilor, miercuri 15 iulie. Gruparea vrinceana va face deplasarea in cantonamentul montan de la Frasin imediat dupa incheierea partidei din Cupa Romaniei. Conducerea alb-rosilor poarta tratative si cu o alta divizionara secunda, FCM Bacau, in vederea stabilirii datei pentru un nou meci de verificare, cel mai probabil dupa intoarcerea din stagiul de pregatire sucevean. De miercuri, FC Panciu il are in probe si pe Cosmin, fotbalist format de LPS Bacau. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739402 zile, 6 ore, 53 minute, 38 secunde
Iar ai facut-o de oaie. Meciul la 17.30? Du-te la stadion la ora aia, sa vezi cine joaca :))). Alta tare. Cosmin, format la LPS Bacau. Cosmin si mai cum? PS> Panciu nu are in probe nici un Cosmin. citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.