Sport

Focsaneanul Catalin Petrisor, om de baza la nationala de baschet U18

Ciprian Fânaru
6 iul 2009 629 vizualizări
Baschetbalistul legitimat la echipa Liceului cu Program Sportiv Focsani, Catalin Petrisor, s-a aflat pe teren in meciurile disputate de reprezentativa de baschet sub 18 ani in Ungaria.

Sportivul, fiul antrenorului Mircea Petrisor, a fost singurul dintre cei trei juniori focsaneni care a fost retinut in lotul echipei nationale a Romaniei pentru turneul amical derulat la finalul acestei saptamini la Gyulahaza. Nationala de baschet sub 18 ani a Romaniei, sub comanda antrenorului Cristian Achim, a onorat invitatia omologilor maghiari de a participa la un turneu cu caracter amical. Romanii au disputat in Ungaria trei jocuri, pierzindu-le pe toate, scorurile inregistrate fiind 69 "" 72, 55 "" 59 si 58 "" 80. Profesorul Mihai Petrut, care este si antrenorul secund al nationalei U18, a confirmat faptul ca Petrisor este om de baza in echipa si a explicat diferenta mare de scor din ultima partida prin decizia de a rula intregul lot de jucatori. "Au fost jocuri bune, pierdute la scoruri strinse, in afara de ultimul, in care am vrut sa vedem la lucru toti sportivii. Catalin Petrisor a fost printre cei mai buni de pe teren in toate trei disputele. Rezultatele ne confera incredere si pentru ca Ungaria este vicecampioana europeana en-titre la acest nivel de virsta, iar noi am jucat aproape de la egal contra lor. Acest fapt ne da sperante intr-o comportare buna la Campionatul European rezervat juniorilor sub 18 ani, care va incepe pe 21 iulie si va avea loc in Bosnia, la Sarajevo", ne-a precizat Mihai Petrut, antrenor secund la nationala U18 si directorul LPS Focsani. Pina la Europeanul din Bosnia, elevii lui Cristian Achim si Mihai Petrut vor mai juca doua meciuri de pregatire, in compania echipei Austriei. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.