Sport

Fan Club Steaua organizeaza deplasarea la meciul cu Ujpest

Ciprian Fânaru
4 iul 2009 658 vizualizări
Fan clubul Steaua Marasesti ofera un nou prilej celor care sustin gruparea militara sa isi vada pe viu favoritii.

Acesta organizeaza deplasarea la meciul de fotbal dintre Steaua Bucuresti si Ujpest Budapesta, care va avea loc pe data de 16 iulie. Prima partida a unei echipe romanesti din cadrul Europa League, intilnirea cu ungurii va fi si prima ocazie pentru suporterii ros-albastrilor sa ii vada pe echipierii trupei favorite la treaba. Meciul cu vecinii de la vest conteaza pentru cel de-al doilea tur preliminar al Europa League, fosta Cupa UEFA. In aceeasi zi, suporterii pot sa viziteze si FCSB Stadium & Museum Tour, care va cuprinde nu mai putin de 16 puncte de atractie. Autocarul echipei, terenurile de antrenament , sala pentru conferinte de presa, banca de rezerve, masa presei, lojele, muzeul sau magazinul oficial, toate vor putea fi vazute de stelisti, care vor putea traversa terenul pe dalele exterioare. Accesul cu camere foto si video este permis pe tot parcursul turului. Vizita se incheie la magazin, unde suporterii vor primi un suvenir din partea clubului. Pentru mai multe informatii, puteti apela numarul de telefon 0720263792. (Ciprian FANARU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.