Sport

Incepe concursul de dans Ritm 2009

Ciprian Fânaru
4 iul 2009 999 vizualizări
Vor participa dansatori din 15 judete din tara

In cadrul Zilelor Focsaniului, intre 5 si 7 iulie se va desfasura festivalul concurs de dans pentru copii "Ritm". Ajunsa la cea de-a X-a editie, intrecerea va aduna la start echipe din 15 judete ale Romaniei, dar si din Ucraina, Ungaria, Bulgaria si Republica Moldova. Cea care a initiat si organizat concursul, profesorul coregraf Diana Tanase de la Palatul Copiilor este nemultumita de reactia oamenilor de afaceri focsaneni care l-ar fi putut sponsoriza. "Sint trista ca majoritatea oamenilor de afaceri au sufletul rece, insensibil la frumosul si inocenta copiilor", a remarcat Diana Tanase. Sedinta tehnica e programata pe 5 iulie, de la ora 20.00, la restaurantul Casa Veche, iar momentul interesant al paradei formatiilor va avea loc luni, 6 iulie, intre orele 9.00 si 9.30. In aceeasi zi, de la ora 10.00, va fi si deschiderea oficiala a concursului, in cadrul caruia echipajele de dansatori isi vor arata maiestria la Sala Polivalenta. Spectacolul de gala, care va cuprinde si premierea sportivilor, este prevazut mati, 7 iulie, cu incepere de la ora 11.00. Presedintele juriului este Ioana Ianul, profesor de educatie fizica din Vaslui, iar ceilalti membri ai comisiei de jurizare sint inspectorul de educatie fizica Vica Minca, profesoarele Iulia Dohotaru si Mariana Maxinoiu si directorul Ansamblului folcloric Tara Vrancei, Maria Murgoci. Concursul beneficiaza de sprijinul Primariei Focsani si al Inspectoratul Scolar Judetean Vrancea. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.