Sport

Oana Tuvene si George Zaharia, locul II la Grand Prix-ul de atletism

Ciprian Fânaru
3 iul 2009 781 vizualizări
La finalul saptaminii trecute s-a desfasurat la Bucuresti a treia etapa a Grand Prix-ul de atletism, rezervat categoriei de virsta juniori III.

Oana Tuvene, atleta legitimata la Clubul Sportiv Unirea Focsani, a obtinut cel mai bun rezultat dintre sportivii vrinceni care au facut deplasarea in Capitala. Eleva antrenoarei Rodica Pendus s-a clasat pe locul al doilea in proba de aruncare a discului, cun un rezultat de 10,91 metri. Tot al doilea, dar la proba de aruncare a sulitei, a fost George Zaharia de la CSS Adjud, cu 48,45 metri. In aceeasi proba, colegul sau de la clubul adjudean, Mihai Cimpeanu, a ocupat la final pozitia a opta. Foarte aproape de o clasare pe podiumul de premiere a fost Alexandra Sava, tot de la CSS Adjud, care a reusit un loc patru in proba de aruncare a sulitei, cu rezultatul de 25,03 metri. La intrecerea gazduita de Capitala au participat 313 atleti, 150 de fete si 163 de baieti, legitimati la 76 de cluburi din intreaga tara. Concursul a consemnat chiar si realizarea unui record national, inregistrat de clujeanca Bianca Razor la 300 de metri, 38,82. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.