Sport

Fotbalistii juniori au ratat la mustata calificarea la olimpiada

Ciprian Fânaru
6 mai 2009 843 vizualizări
Arbitrajul potrivnic din partida contra brailenilor i-a facut pe vrinceni sa piarda la golaveraj calificarea la etapa nationala

Echipa de fotbal a Liceului cu Program Sportiv Focsani a ratat la putin prezenta la etapa finala a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar (ONSS). Etapa zonala rezervata fotbalistilor juniori s-a desfasurat la sfirsitul saptaminii trecute la Tulcea si la ea au participat sase echipe, fiecare reprezentind un judet. Tinerii jucatori focsaneni au inceput turneul cu o victorie chiar in fata gazdelor de la Tulcea, cu scorul de 2 "" 0. A urmat un nou succes cu 3 "" 2 contra formatiei din Buzau si o remiza, care ulterior s-a dovedit hotaritoare pentru soarta calificarii, 2 "" 2 in compania echipei din Braila. Antrenorul Dan Banica a acuzat maniera de arbitraj, scandaloasa daca tinem cont de si categoria de virsta la care s-a derulat competitia. "In ultimele trei minute, arbitrul nu ne-a lasat sa trecem centrul terenului si le-a dat adversarilor lovituri libere din toate pozitiile. Mai mult, a prelungit nejustificat partida si a dictat lovitura de la 7 metri, cu toate ca mingea era in posesia noastra. Daca nu ne fura arbitrul in acest meci aveam varianta egalului in ultimul joc, impotriva Galatiului si nu ne mai depasea Braila la golaveraj", ne-a spus antrenorul Dan Banica. In cea de-a patra intilnire, vrincenii s-au impus in fata Constantei, iar in ultimul meci acestia au cedat cu 0 "" 2 contra echipei din Galati. "La pauza a fost 0 "" 0, dar a trebuit sa fortam, s-a accidentat si aparatorul Capatana, care era stilpul defensivei. Oricum disputa contra galatenilor a fost cea mai interesanta a turneului, acestia avind in componenta jucatori de la divizionara secunda Dunarea, inclusiv unul legitimat la echipa mare a clubului", ne-a mai spus profesorul Dan Banica. Conform spuselor acestuia, echipei vrincene i-au lipsit si cei doi jucatori de perspectiva de la FC Panciu, Parlac si Stoian. Mai departe a mers asadar Galatiul, urmat de Braila, care a acumulat 10 puncte, la fel ca Focsaniul, dar a obtinut calificarea datorita golaverajului superior. Din lotul echipei noastre au facut parte Mihai Constantin, Ionut Capatana, Alexandru Nanu, Sorin Mindrescu, Ionut Duta, Radu Neagu, Andrei Ciornei si Florin Samoila. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 29 minute, 23 secunde
pacat ca un arbitru ne'a distrus sansele..
, acum 739400 zile, 29 minute, 23 secunde
lasa ma capatana;) cel putin stim ca noi trebuia sa fim akolo;):D
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.