Sport

Seful arbitrilor, deranjat de atacurile la adresa lui Serea

Ciprian Fânaru
25 mar 2009 647 vizualizări
Comisia Centrala a Arbitrilor (CCA) a avut ieri o intrunire cu cavalerii fluierului din lotul divizionar A, la care au participat si vrincenii Ionica Serea si Marius Martis

In cadrul reuniunii s-a discutat prestatia "fluierasilor" in primele patru etape ale returului de campionat. Presedintele CCA, Gheorghe Constantin, si-a aratat nemultumirea cu privire la atacurile si presiunile la care sint supusi arbitrii care oficiaza in partidele de Liga I. "M-a deranjat foarte mult reactia publicului fata de Ionica Serea. Eu traiesc intens toate meciurile si nu mi s-a parut corect ca el sa fie pus la zid inca dinaintea meciului", a declarat seful arbitrilor romani. Focsaneanul Ionica Serea a arbitrat la centru, vinerea trecuta, partida de prima liga dintre FC Arges si Steaua, scor 2 "" 2, avind o prestatie buna. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.