Sport

Ilas se transfera la Jaristea

Dan Chiriac
3 mar 2009 1234 vizualizări
AS Cimpineanca a pierdut duminica partida jucata pe teren propriu in compania celor de la Avintul Jaristea

Scorul final a fost de 4 "" 1, pentru oaspeti, care au reusit cu aceasta ocazie sa perfecteze si un transfer pentru returul de campionat. Elvis Ilas, jucator in turul campionatului la AS Cimpinenaca, s-a inteles cu cei de la Jaristea pentru a evolua la aceasta echipa in retur, avind si acordul celor din Cimpineanca. In schimb, formatia din Cimpineanca se va baza in retur pe o echipa formata mai mult din copii, alaturi de care vor evolua citiva jucatori cu experienta. Formatia este pregatita de Jani Oltinau si sustinuta de omul de afaceri Stefan Chelmus, cel care a sustinut fotbalul din Cimpineanca inca din anii 90, atunci cind a reusit sa duca formatia Prodcomtur in Divizia C. Inca de atunci, stadionul din comuna este concesionat pentru 54 de ani de Stefan Chelmus care a promis ca fotbalul nu va muri in localitatea lipita de municipiul Focsani. In schimb, Avintul Jaristea are obiectiv pentru retur calificarea in play-off. Dupa ce a ratat transferul jucatorilor de la Dumitresti, Jaristea vrea sa dea lovitura cu Ilas, un fotbalist care de-a lungul carierei a jucat la Diviziile B si C. Returul Ligii a patra va incepe pe 15 martie, dar pina atunci, pe data de 8 martie, vor fi programate doua restante, FC Cimpineanca "" FCM Adjud si Unirea Pufesti "" Siretul Suraia. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.