Sport

Doliu la Fan Club Steaua Marasesti

Dan Chiriac
6 feb 2009 994 vizualizări
Un suporter de 19 ani a murit rapus de cancer

George Silviu Coman, din Marasesti, a plecat dintre noi la doar 19 ani, rapus de cancer. Era un infocat suporter stelist, care s-a bucurat prea putin de viata si de performantele echipei favorite. "Era un baiat ca oricare altul: inalt, slabut, retras, cu mult bun simt. Insa aceste trasaturi ascundeau altele, care-l deosebeau cu mult de ceilalti: o minte ascutita, o inteligenta care-l ridica deasupra tuturor si, mai ales, o pasiune imensa-computerele. Stelist adevarat, a fost alaturi de Fan Club Steaua Marasesti de la infiintare. A participat trup si suflet la toate activitatile desfasurate. S-a remarcat la o intrunire cind se discuta necesitatea crearii unui site al Fan Clubului. S-a oferit si a facut-primul site al Fan Clubului. Cu durere in suflet membrii Fan Clubului sint alaturi de familia indoliata", a transmis Catalin Mihalcea, presedintele Fan Club Steaua Marasesti. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.