Sport

Serea si Martis se vor pregati in Antalya

Ciprian Fânaru
10 ian 2009 885 vizualizări
Toti arbitrii din lotul divizionar A vor sustine, in perioada 14 - 21 februarie, un cantonament centralizat in Antalya, pentru pregatirea returului Ligii I.

"Vom sustine acest stagiu chiar inainte de inceperea returului pentru ca arbitrii sa fie pregatiti pentru campionat. In mod normal, nu ar trebui sa mai aiba probleme din punct de vedere fizic in aceasta perioada. Vom vedea daca va veni vreun lector de la UEFA, ar fi al treilea an consecutiv si nu cred ca e posibil. In ultimii doi ani tot am avut", a declarat Gheorghe Constantin, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor. In Antalya vor face deplasarea si cei doi arbitri vrinceni componenti ai lotului divizionar A, Ionica Serea si Marius Martis. In perioada in care arbitrii din lotul A se vor pregati in Turcia, opt echipe din primul esalon au programate stagii in aceeasi zona, printre care CFR Cluj, Dinamo, Gloria Bistrita, Gloria Buzau sau Farul. Gheorghe Constantin a mai anuntat ca arbitrii din loturile B si C vor efectua, la rindul lor, un stagiu de pregatire centralizat la Medias si Bucuresti. "Cei din loturile inferioare se vor antrena impreuna in perioada 7 - 13 februarie la centrele din Bucuresti si Medias, in functie de localitatile din care provin", a mai precizat Gheorghe Constantin. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.