Sport

CSM Focsani ataca titlul national

Dan Chiriac
20 dec 2008 489 vizualizări
Grupa de copii 1999 de la CSM Focsani incearca sa obtina o performanta cit mai buna la faza finala a Memorialului Gheorghe Ola .

Timp de trei zile, Sibiul va gazdui cele mai bune opt echipe la aceasta categorie de virsta. Partidele sint programate intre 21 "" 23 decembrie in Sala Sporturilor "Transilvania" din Sibiu. Sedinta tehnica a competitiei, in cadrul careia vor fi stabilite meciurile din grupe, va avea loc azi, de la orele 18.00, urmind ca primele partide ale turneului sa aiba loc miine dimineata, cu incepere de la orele 9.00. Focsanenii si-au propus sa faca un turneu cit mai bun si sa obtina o performanta remarcabila pentru fotbalul juvenil din oras, in timp ce presedintele Dan Dumitru vrea sa aduca titlul national la Focsani. La competitia de la Sala Sporturilor din Sibiu vor participa urmatoarele echipe: Inter Sibiu, Dinamo Bucuresti, Dinamo Team Bucuresti, Pandurii Tirgu-Jiu, Viitorul Zalau, Gloria Buzau, Arsenal Bistrita, Poli Timisoara si CSM Focsani. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.