Sport

Brazi gasiti pe marginea drumului

Dan Chiriac
9 dec 2008 666 vizualizări
Politistii se asteapta la o avalansa de taieri ilegale de pomi de iarna

Nebunia brazilor de Craciun a in ceput deja. Politistii sint in alerta pentru ca este de asteptat ca si in acest an sa fie prinsi mai multi indivizi din zonele montane cu brazi a caror provenienta nu poate fi justificata. Politistii de la Ordine Publica au aplicat in anii trecuti zeci de amenzi sau au intocmit dosare penale celor care au incercat sa faca un ban in plus de pe urma sustragerii de pomi de iarna. Apropierea sarbatorilor a declansat si in acest an febra brazilor de Craciun. Prima captura a politistilor a venit in comuna montana Nistoresti. Oamenii legii au fost mai rapizi decit hotii si au reusit sa descopere marfa inainte ca aceasta sa fie incarcata si trimisa spre valorificare. Politistii de la Nistoresti au gasit in punctul "Bradet-Lacuri" 30 de brazi abandonati pe marginea drumului judetean 205M. In cauza s-a luat masura predarii acestora la Ocolul Silvic Nereju, in vederea valorificarii conform legii. Numarul brazilor era probabil prea mic pentru a incarca o masina, astfel incit cei care se ocupa de valorificarea lor aveau strinsi doar citeva bucati, care au fost descoperite de politisti, mai devreme decit era de asteptat. (Dan CHRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.