Sport

Trei fete in topul sportului mintii

Ciprian Fânaru
8 dec 2008 643 vizualizări
Saptamina trecuta s-a stabilit topul celor mai buni sahisti vrinceni ai anului 2008. Clasamentul cuprinde trei fete in primele pozitii:

Elena Adelaida Toma "" 91 de puncte, Gabriela Bianca Banciu "" 77 puncte si Andreea Simona Toma "" 71 puncte. In alcatuirea topului s-au luat in considerare rezultatele la turneele internationale, apoi, in ordinea importantei, participarile la turneele nationale, interjudetene si la cele locale. Elena Adelaida Toma are 13 ani si este eleva la Scoala "Nicolae Iorga" din Focsani, ocupanta locului secund, Gabriela Bianca Banciu, are 11 ani si invata la Scoala "Ion Bazgan", in timp ce Andreea Simona Toma, cea de-a treia clasata in top, este nascuta in 1997 si este eleva Scolii "Nicolae Iorga" din municipiu. Toate cele trei sahiste sint legitimate la C.S. Olimp Focsani, fiind pregatite de antrenorul Mihai Strimbu, desemnat la rindul sau cel mai bun antrenor de sah al judetului in 2008. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.