Sport

Egal la Paunesti

Dan Chiriac
29 oct 2008 782 vizualizări
Liga a cincea a continuat duminica la Paunesti, cu o noua partida, intre echipa locala si Gloria Balesti. Desi porneau cu prima sansa, gazdele nu au reusit sa se impuna in fata unei formatii care pierduse primul joc disputat in acest campionat.

Dupa ce la pauza scorul a fost 2 - 2, repriza a doua s-a desfasurat tot intr-o nota de echilibru, iar la final, scorul a fost din nou egal, 3 - 3. Duminica va fi programat un nou meci, cel mai probabil intre Soimii Naruja si Gloria Balesti. In urma acestui rezultat, clasamentul Ligii a cicnea arata astfel: (Dan CHIRIAC)


1. Vulturu Paunesti 3 2 1 0 13-8 7p

2. Soimii Naruja 3 1 0 2 12-16 3p

3. Gloria Balesti 2 0 1 1 9-10 1p



Infringere in zece oameni si cu un penalty


FCM 2 Bacau - FC Panciu 2 - 0 (1- 0), in etapa a XII-a a Ligii a treia

FC Panciu a pierdut din nou in deplasare, dupa o partida mai slaba facuta in fata celor de la FCM 2 Bacau care, cu aceasta ocazie, au obtinut prima victorie din acest campioant De altfel, nici echipa mare de la FCM Bacau nu are nici o victorie in Liga a doua. Bacauanii au inceput decisi sa cistige partida si, dupa citeva ocazii favorabile, au obtinut un penalty in minutul 28, pe care l-a transformat Braescu. Desi Costin a avut ocazia sa egaleze, prima repriza s-a incheiat cu avantaj pentru gazde. La reluare, Lazar a fost eliminat de centralul partidei, in poarta vrincenilor intrind Preda, cel care si-a facut cu aceasta ocazie debutul in echipa. Imediat a venit si golul doi, reusit de Luncanu, in minutul 70. (Dan CHIRIAC)


FCM II Bacau - FC Panciu 2 - 0 (1 - 0)

Stadion: "Letea". Spectatori: 100.

Au marcat: Braescu 28 - penalty, Luncanu 70.

Cartonas rosu: Lazar 65.

Arbitri: Kiuta Mihai (Brasov), Morari Cristian (Brasov), Galeata Ovidiu (Pt. Neamt).

Rezerva: Meterciuc Petre (Tg. Neamt)

Observator: Stefanovici Gheorghe (Suceava)

FC Panciu: Lazar - Stanciu (46 Voinea), Calin, Parlac, Cl. Mihai - Ungureanu (60 Barbu) Cioran (65 Preda), Dutu, Chivu, Mocanu (46 Dobrescu) - Costin.

Antrenor: Ionica Serea si Danut Bolocan


Medalii la Cupa Harghitei


Echipele de juniori U 15 si U 17 de la sectiile de judo ale LPS Focsani si CSS Adjud au luat parte la sfirsitul saptaminii trecute la Cupa Harghitei. Competitia s-a desfasurat la Miercurea Ciuc si a aliniat la start noua echipe. Intrecerile s-au organizat pe echipe, iar formatiile vrincene au obtinut urmatoarele rezultate:

u U 15 feminin - LPS Focsani - locul 3, U 15 masculin - CSS Adjud - locul 2, U 17 - masculin - LPS Focsani - locul 3. Sportivii vrinceni sint antrenati de profesorii Marinel Palade, Stanica Grosu, Nicolae Cazacu, Dumitru Zisu si Ionica Ciupitu. Simbata, judoka de la categoriile tineret, juniori si cadeti vor lua parte la o competitie internationala la Gura Humorului. "Cupa Bucovina" se va desfasura de aceasta data la individual, spre deosebire de competitia de la Miercurea Ciuc. (Dan CHIRIAC)


Trei meciuri de cupa s-ar putea juca la Focsani


Optimile de finala ale Cupei Romaniei ar putea aduce una dintre partide pe stadionul Milcovul din Focsani. Tinind cont de faptul ca municipiul de pe Milcov este situat la jumatatea aproximativa a distantei dintre orasele implicate in competitie, partidele FC Botosani - Dinamo, Unirea Urziceni - Otelul si CS Otopeni - FC Vaslui sau Poli Iasi ar putea avea loc la Focsani. Programul complet al optimilor este urmatorul: FC Rapid SA Bucuresti - FC International Curtea de Arges, SC FC Sportul Studentesc - SCS FC CFR 1907 Cluj, FC Dunarea Galati - FC Timisoara, FC Botosani - SC FC Dinamo 1948 Bucuresti, FC Unirea Urziceni - FC Otelul SA Galati, CF Gloria 1922 Bistrita - FC Brasov, SC FC U Craiova - CS Pandurii Lignitul Tirgu Jiu, CS Otopeni - SC Sporting Club Vaslui sau FC Politehnica Iasi . Totusi, programarea acestor partide va fi facuta si de televiziunea care detine drepturile de transmisie, astfel incit meciul echipei Dinamo ar putea avea loc la Bacau, pentru a se putea desfasura in nocturna. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 1 ora, 41 minute, 10 secunde
la mine la paunesti ...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.