Sport

Catalin Marin, campion national «la lovire»

Dan Chiriac
7 oct 2008 1050 vizualizări
Sportivul focsanean Catalin Marin a devenit campion national la campionatul national de kick-boxing, versiunea full-contact, care s-a desfasurat la sfirsitul saptaminii trecute la Bucuresti.

Kick-boxingul reprezinta un termen generic care defineste ansamblul de sporturi de lupta caracterizate prin lupta sportiva intre doi combatanti prin schimb de lovituri, cu diverse grade de permisivitate a contactului. Concursul in care a luptat focsaneanul a avut loc in sala de box din cadrul Complexului Sportiv "Lia Manoliu", acolo unde au venit cei mai buni sportivi din categoria sporturilor de lovire. Legitimat la Clubul "Nidan" din Focsani, unde este pregatit de Danut Plesa, sportivul Catalin Marin a obtinut calificarea in finala competitiei, in care trebuia sa lupte cu un sportiv din judetul Constanta. Acesta din urma a abandonat batalia din cauza unei accidentari, iar Marin a devenit astfel campion national la aceasta categorie. Focsaneanul Catalin Marin este politist in cadrul Detasamentului Politiei de Interventie Rapida din IJP Vrancea si practica kick-boxing de peste cinci ani. Sponsorizarea sportivului a fost asigurata de New Home Agency SRL Focsani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.