Sport

Victorie dedicata maseurului Dan Datcu

Dan Chiriac
7 oct 2008 847 vizualizări
CSM Focsani - Spicom Sf. Gheorghe 7 - 4 (3 - 2), in etapa a patra a Ligii la futsal Prima victorie a echipei de futsal, obtinuta aseara la Sala Polivalenta, a adus bucurie retinuta in tabara focsanenilor.

Victoria fost dedicata memoriei maseurului echipei CSM Focsani, Dan Datcu, care a murit simbata noaptea la Spitalul de Urgenta "Floreasca" din Capitala. Trupul neinsufletit al acestuia este depus la capela Cimitirului Nordic, inmormintarea urmind a avea loc astazi, de la orele 13.00. Partida de aseara a inceput cu un moment de reculegere in memoria lui Dan Datcu. Focsanenii s-au distantat repede la 3 - 0 prin golurile marcate de Covaci, Nechifor - din lovitura de la zece metri si Mirgoace. Oaspetii au revenit dupa penaltyul transformat de Bende. Ivnaciu a reusit faza meciului, in minutul 18, dupa o cursa pe tot terenul, dar a ratat din fata portii. Profitind de iesirea portarul focsanean, Manya a stabilit scorul pauzei, 3 - 2. Repriza a doua a fost una echilibrata, pina in minutul 30, cind Covaci a dus scorul la 4 - 2. Antrenorul oaspetilor a decis sa riste si a scos portarul la atac. Jucatorii de la Sf. Gheorghe au reusit sa duca scorul la 4 - 3 prin Manya, dar in doua minute focsanenii au marcat de trei ori, profitind astfel de iesirea portarului advers. Mirgoace de doua ori si Curteanu, din propriul careu, au facut ca scorul sa ajunga la 7 - 3. Golul de 7- 4, marcat de acelasi Manya, nu a contat decit la statistica. Etapa viitoare, CSM Focsani va juca in deplasare cu Concordia Chiajna. (Dan CHIRIAC)


CSM Focsani - Spicom Sf. Gheorghe 7 - 4 (3 - 2)

Sala Polivalenta - Spectatori: 200

Au marcat: Covaci 3, 30, Nechifor 11, Mirgoace 11, 38, 38, Curteanu 39, respectiv, Bende 14, Manya 18, 37 si 40.

CSM Focsani: Ivanciu, Apostol - Bucataru, Sararu, Patrascu, Covaci, Nechifor, Mirgoace, Dumitriu, Curteanu.

Antrenor: Petrache Gurguiatu

Spicom: Klein - Bende, Szocs, Zsigmond, Bokor, Bocz, Manya, Farkas.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.