Sport

S-a intors norocul!

Dan Chiriac
4 oct 2008 722 vizualizări
Petrolul Berca - FC Panciu 1 - 2 (0 - 0), in etapa a opta a Ligii a treia u pancenii au invins pe final, intorcind ghinionul din etapele anterioare

FC Panciu a pierdut sase puncte in ultimele minute de joc in primele etape din acest campionat. Echipa lui Serea parea a avea ghinion cu carul. Totul pina la partida de la Berca, cind norocul si-a intors fata spre echipa lui Serea, care a reusit sa invinga impotriva unui arbitraj ostil. Nimic nu parea sa anunte ceea ce s-a intimplat in ultimele 12 minute, cind Dobrescu a marcat o data cu capul si o data cu un sut la vinclu. Partida de la Berca a fost echilibrata, cu faze la ambele porti. Predoiu putea deschide scorul in minutul 10, dar sutul sau a fost deviat in bara. Gazdele au avut la rindul lor ocazia sa deschida scorul, dar Ghitulescu si Bunica au ratat. Portarul Ionel a fost schimbat dupa jumatate de ora, acestuia recidivindu-i problemele de la o veche accidentare. Inceputul actului secund a adus primul gol al partidei reusit de Ghitulescu, in minutul 51. Eliminarea lui Ionita din minutul 75, pentru doua galbene, i-a impins pe elevii lui Serea spre poarta lui Sirbu. Dobrescu a punctat de doua ori, intr-un final incendiar, producind surpriza etapei. Surpriza poate doar din punct de vedere al pretentiilor, pentru ca pancenii au dovedit inca odata ca sint specialisti ai meciurilor in deplasare, acestia fiind la al treilea succes pe teren strain. (Dan CHIRIAC)


Petrolul Berca - FC Panciu 1 - 2 (0 - 0)

Stadion: "Petrolul". Spectatori: 250

Arbitri: Anghelinei Bogdan (Galati), Cumpanici Viorel (Galati), Dragomir Maricel (Braila).

Au marcat: Ghitulescu 51, respectiv Dobrescu 78, 89

Cartonas rosu: Ionita 75.

Rezerva: Smeu Ionut (Braila)

Petrolul Berca: Sirbu - Ionita, Ivan, Negoita, Batrinu - Bodoc, Roman, Ghitulescu, Sotrocan - Bunica, Ion.

Antrenor: Viorel Ion

FC Panciu: Ionel (30 Lazar) - Parlac (90 Voinea) R. Stan, Calin, Cl. Mihai - Stanciu (40 Dutu), Cioran, Mocanu, Chivu - Costin, Predoiu (70 Dobrescu).

Antrenor: Ionica Serea


Debutam la Cluj


Echipa de rugby U 19 de la LPS Focsani va juca miine in prima etapa a Superligii nationale. Echipa profesorului Viorel Ion va incerca sa dea lovitura pe terenul "Iuliu Hateganu" din Cluj, in fata unei echipe gazda care s-a intarit fata de campionatul trecut. Focsanenii, care in ultimii sase ani s-au clasat de fiecare data in primele patru echipe si au cistigat odata titlul national, au ca obiectiv in acest an calificarea in play-off. Tot miine, echipele U 17 si U 18 de la LPS Focsani vor juca in deplasare cu Unirea Iasi. (Dan CHIRIAC)


Programul primei etape a Superligii U 19 este urmatoarul:


Etapa I, duminica 05.10.2008


LPS Constanta - CN Aurel Vlaicu Buc.

CS Gens Cluj - LPS Focsani

CSS Unirea Iasi - CSS 3 Steaua Buc.

CTMRTF Metrorex Buc. sta



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739402 zile, 6 ore, 53 minute, 40 secunde
ihii, une a ajuns celebrul jukator Bunica, cel ce a batut singur Steaua. si, langa el, in atac, Viorel Ion, un jukator de travaliu acum fo... 10 ani. a jukat in Cenpions Lig, Viorel Ion asta, a jutat citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.