Sport

Premiat cu un milion in timpul meciului

Dan Chiriac
22 sep 2008 933 vizualizări
Marius Bodoc a primit 100 de lei din partea antrenorului, pentru un frumos gol Unul dintre cele mai frumoase partide ale etapei de ieri s-a disputat la Dumitresti, acolo unde echipa locala a trecut cu 5 - 0 de Steaua Focsani

Desi victoria gazdelor este indiscutabila, scorul ar putea duce cu gindul la un macel. Nu a fost insa asa, pentru ca militarii au oferit o replica buna, au ratat ocazii bune de poarta, dar au avut in fata si un portar in forma excelenta. Eroul meciului a fost Marius Bodoc, care a punctat de patru ori, trei dintre goluri fiind reusite din lovituri libere, trimise in vinclul portii adverse. De altfel, la ultima reusita, Bodoc a fost incurajat de antrenorul sau si a primit promisiunea ca va fi premiat cu "un milion" daca va da gol. Dupa ce mingea a intrat in plasa, mai multi jucatori de la FC Dumitresti au mers la marginea terenului unde Marius Bodoc a primit suma promisa. Echipa National Nisprod Golesti a trecut cu 4 - 2 de Energia Vulturu, dupa ce la pauza scorul a fost de 2 - 1 tot pentru gazde. Surpriza etapei poate fi considerata victoria Siretului Suraia, la Odobesti. Simbata, in avanpremiera etapei, FC Marasesti a trecut cu 2 - 1 de FCM Adjud. Gazdele au condus cu 1 - 0, dar oaspetii au punctat de doua ori prin Paun, care a transformat doua lovituri de pedeapsa de la 11 metri. (Dan CHIRIAC)


Rezultate:


Grupa A:


Foresta Brosteni - Trotusul Ruginesti 6 - 1

Vointa Odobesti - Siretul Suraia 3 - 4

Unirea Bolotesti - AS Cimpineanca 3 - 1

Unirea Pufesti - Viitorul Homocea 1 - 6

FCM Adjud - Chimica Marasesti 1 - 2

Unirea Tifesti - Avintul Jaristea 3 - 4


Grupa B:


SLD Focsani - Zorile Cotesti 3 - 0

Flacara Urechesti - Vointa Slobozia Ciorasti 6 - 1

Nisprod Golesti - Energia Vulturu 4 - 2

FC Dumitresti - Steaua Focsani 5 - 0

Victoria Gologanu - Vointa Cirligele 1 - 4

Unirea Milcovul - Dinamo Tataranu 1 - 3


nfringere fara dubii


u CSS Bacau - CSM Focsani 32 - 27 (21 - 13), in etapa a doua a Diviziei A la handbal


Echipa de seniori CSM Focsani a pierdut neasteptat partida jucata in etapa a doua a Diviziei A la handbal. Infringerea de la Bacau este prima dupa 20 de meciuri, focsanenii fiind neinvinsi din primul tur al campionatului trecut. Victoria bacauanilor a venit dupa o prima repriza excelenta, gazdele incheind primul act cu opt goluri avans. Lotul CSM-ului a fost format din Ciubotaru, Closca, Negrea, Popa, Gheorghe, Vasilache, Stan, Neata, Anca, Constantin, Maftei, Gigi, Costache si Vasile. "A fost o evolutie mai putin reusita a elevilor mei, iar rezultatul vine in consecinta. Nu ne asteptam la un asemenea scor, dar asta este", a spus Lucian Tucan, antrenorul handbalistilor focsaneni. (Dan CHIRIAC)



S-au stabilit echipele calificate


u aseara au avut loc sferturile de finala


Cupa Artimex la minifotbal si-a desemnat simbata echipele calificate in sferturile de finala. In urma rezultatelor inregistrate in Grupa A s-au calificat in sferturi Red- Dogs, Guvizii, Teomax si Medcenter, acestia din urma invingind in meciul decisiv pe Texas. In grupa B, Ichi s-a calificat in sferturile de finala alaturi de Jandarmi, Vointa si Alert, pierzatoare fiind formatia Bancii Transilvania, care a avut un rezultat slab in meciul decisiv. Ieri dupa-amiaza s-au jucat partidele din cadrul turneului de consolare, dar si sferturile de finala care aveau sa stabileasca semifinalistele intrecerilor de saptamina viitoare. (Dan CHIRIAC)


Rezultatele etapei de simbata:


Jandarmii - Vointa 4 - 2

Alert - Banca Transilvania 5 - 1

Ichi - Pasarel 6 - 2

Medcenter - Texas 8 - 3

BMS - Guvizii 3 - 4

Red Dogs - Teomax 3 - 7



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.