Sport

Fan Club Steaua Marasesti ajuta batrinii si copiii legitimati

Dan Chiriac
11 sep 2008 1349 vizualizări
R.Y.M. Distribution S.R.L Bacau si Fan Club Steaua Marasesti au organizat duminica o actiune umanitara la doua parohii din Marasesti.

Pachetele, care contineau alimente, au fost distribuite la Parohia "Sf. Gheorghe" din Marasesti, unde preot este Costinel Voineag, dar si la Parohia "Haret" - preot Stefan Anghel. "Am impartit pachetele primite de la firma bacauana la parohia preotului Voineag, cel care a fost alaturi de Fan Club inca de la infiintare, oficiind slujba de sfintire la deschiderea oficiala. Enoriasii au fost foarte incintati de initiativa, bucurindu-se ca prin sport se pot face si lucruri caritabile. Conducerea Fan Clubului a hotarit sa mai faca o actiune caritabila si la parohia Haret", a spus Catalin Mihalcea, pressedintele Fan Clubului Steaua Marasesti. O alta parte din pachetele primite de la firma bacauana a fost data juniorilor inscrisi in Asociatia Sportiva infiintata de Fan Club. Acelasi sponsor a sprijinit organizarea unui mini turneu de fotbal. La acesta au luat parte fotbalistii de la Fan-club Marasesti, dar si cei de la Scoala nr. 1 din oras. La final participantii au primit darurile oferite de organizatori. "Pentru o buna desfasurare a activitatii, juniorii Fan Clubului asteapta sustinerea si a altor sponsori. Conducerea Fan Clubului face eforturi pentru a oferi juniorilor conditii optime de antrenament", mai spune Catalin Mihalcea. Fan Club Steaua Marasesti are in componenta mai multe grupe de juniori si se va inscrie la competitiile organizate la acest nivel de AJF Vrancea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739408 zile, 23 ore, 16 minute, 12 secunde
bv domn presedinte si forza steaua :X:X
, acum 739408 zile, 23 ore, 16 minute, 12 secunde
Lingailor,ciobanilor,berbecilor sunteti toti analfabeti ca beeecali,la stana cu voi sa mulgeti tapii. HA,HA,HAI DINAMOOO.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.