Sport

Din nou in minutele de prelungire

Dan Chiriac
6 sep 2008 644 vizualizări
Pambac Bacau - FC Panciu 2 - 1 (0 - 1), in etapa a patra a Ligii a treia u FC Panciu a pierdut la ultima faza a meciului

FC Panciu tinde sa devina cea mai ghinionista echipa a seriei, dupa ce a pierdut pentru a doua oara in patru etape, in minutele de prelungire. Dupa infringerea din prima etapa, pe teren propriu, cu CSM Rimnicu Sarat, venita in minutul 91, aseara pancenii au pierdut la ultima faza a jocului, dupa ce centralul Iulian Andronache a acordat prelungiri chiar si la cele patru minute de prelungire. Partida de la Bacau a inceput perfect pentru fotbalistii vrinceni, care au deschis scorul in minutul 5, prin Dobrescu. FC Panciu a avut ocazia sa transeze meciul, dar a trimis de doua ori balonul in bara. Sascau a egalat in minutul 55 pentru bacauani, iar Nechifor a marcat golul victoriei, cind toata lumea astepta fluierul de final. (Dan CHIRIAC)


Liga a patra in fata primelor meciuri


u etapa de miine ar putea sa se lase cu amenzi si partide nedisputate


Liga a patra va incepe miine, dupa o saptamina plina de evenimente. Dupa doua sedinte desfasurate la AJF Vrancea si Prefectura Vrancea inca nu s-a ajuns la un numitor comun, astfel incit miine au fost programate toate partidele si delegate brigazile de arbitri, desi Prefectura si Politia au atentionat ca vor amenda toate echipele care nu au bazele sportive puse la punct si nu vor asigura paza spectatorilor, a arbitrilor si echipelor la aceste partide. In aceste conditii, exista posibilitatea ca mai multe partide din prima runda sa nu inceapa. Programul complet al etapei este urmatorul: (Dan CHIRIAC)


Programul Grupei A


Etapa I (duminica, 7 septembrie, ora 11)


Vointa Odobesti - Trotusul Ruginesti,

Unirea Bolotesti - Foresta Brosteni,

Unirea Pufesti - Siretul Suraia,

FCM Adjud - AS Cimpineanca,

Unirea Tifesti - Viitorul Homocea,

Avintul Jaristea - Chimica Marasesti.



Programul Grupei B


Etapa I:


Flacara Urechesti - Zorile Cotesti

Nisprod Golesti - SLD Focsani

FC Dumitresti - Vointa Slobozia Ciorasti

Victoria Gologanu - Energia Vulturu

Unirea Milcovul - Steaua Focsani

Dinamo Tataranu - Vointa Cirligele


Misiune grea la debut


u CSM Focsani - City\'us Tg. Mures, miine, orele 11.30, la Sala Polivalenta


Echipa de futsal CSM Focsani va debuta in noua editie de campionat miine, de la orele 11.30. Fotbalistii pregatiti de Petrache Gurguiatu vor intilni in prima etapa pe City\'us Tg. Mures, cistigatoarea Cupei Romaniei in sezonul trecut. Formatia oaspete are in componenta jucatori brazilieni si portughezi, muresenii plecind cu prima sansa in acest joc. Focsanenii isi doresc insa sa dea o replica pe masura si sa produca surpriza primei etape. Antrenorul Petrache Gurguiatu are la dispozitie tot lotul din care fac parte urmatorii: Ivanciu si Apostol - portari, Bucataru, Sararu, Curteanu, Toader, Patrascu, Covaci, Donciu, Burcacel, Mirgoace, Moise si Nechifor. Partida va fi arbitrata de Robert Ghioane - Bacau si Marius Nastase - Piatra Neamt. Arbitru de masa este Emil Ganea - Bacau. Observator federal a fost desemnat Pompiliu Cosconea. (Dan CHIRIAC)Victorie inainte de start


u juniorii se vor schimba in conditii de ghetou, la primul meci acasa


Echipa de juniori I de la CSM Focsani, antrenata de Orlando Donciu, a cistigat joi meciul amical disputat in compania formatiei AS Cimpineanca. La finalul celor 90 de minute, juniorii s-au impus cu 3 - 1, dupa ce la pauza au condus cu 2 - 1. Juniorii se pregatesc pentru debutul campionatului national, care are loc miine. De la orele 12.00 si 14.00, pe stadionul "Milcovul 2", echipele de juniori A si B vor juca cu LPS Galati. Echipele de juniori nu vor beneficia de conditii prea bune la acest joc, fiind nevoite sa se schimbe in conditii de ghetou. Desi au termopane, vestiarele juniorilor se ghideaza perfect dupa zicala "Afara-i vopsit gardul si inauntru leopardul!". Jucatorii vor trebui sa se schimbe intr-un puternic miros de mucegai, cu apa curgind din toate directile si cu un mobilier demn de anii 1900. Programul complet al primei etapei este urmatorul: (Dan CHIRIAC)


Etapa I: 7 septembrie


Otelul - LPS Piatra Neamt

LPS Bacau - FCM Bacau

Ceahlaul - Sporting Vaslui

LPS Roman - ACS 05 Ceahlaul

Dunarea Galati - Stiinta Bacau

CSM Focsani - LPS Galati


Turneu de juniori


Azi si miine, la Sala Polivalenta din Focsani, are loc un turneu de handbal rezervat juniorilor I. Programul meciurilor este urmatorul: Simbata: 11.30: LPS Focsani - LPS Suceava, 13.00 LPS Iasi - CSS Giurgiu, 16.30: LPS Suceava - LPS Iasi, 18.00 LPS Focsani - CSS Giurgiu, Duminica: 8.00 LPS Suceava - CSS Giurgiu, 9.30 LPS Focsani - LPS Iasi. (D. C.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.