Sport

Ultraboys Focsani si Fan Club Marasesti merg si in Liga

Dan Chiriac
5 sep 2008 776 vizualizări
Factiunea stelista Ultra Boys Focsani si Fan Club Steaua Bucuresti organizeaza deplasari si la meciurile Stelei din Liga Campionilor.

Suporterii stelisti au fost prezenti la Bucuresti si la partida cu Galatasaray, contind pentru returul turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Deplasarea suporterilor stelisti din Vrancea se va face in ziua meciului, cu un microbuz. Prima partida a Stelei in Liga Campionilor are loc pe 17 septembrie, pe teren propriu cu Bayern Munchen. Rezervarile de bilete se pot face si la numerele de telefon 0720.263.792 sau 0721.753.690. Cei care doresc sa faca deplasarea vor fi nevoiti sa aiba asupra lor cartea de identitate. Dupa cum se stie, intrarea suporterilor pe stadionul din Ghencea se face de peste un an doar pe baza datelor personale, sistemul de securitate fiind unul performant. Toti cei care isi vor procura bilete prin intermediul fan-clubului vor fi nevoiti sa mearga la Bucuresti cu microbuzul pus la dispozitie, urmind a primi biletul in ziua jocului, inainte de plecare. (Dan CHIRIAC)

Handbal la Polivalenta


Echipa de handbal juniori I de la Liceul cu Program Sportiv va disputa un turneu de pregatire la sfirsitul acestei saptamini. Simbata si duminica, la Sala Polivalenta, va avea loc "Cupa LPS", competitie organizata de Directia pentru Sport Vrancea. La start se vor alinia formatiile de juniori I de la LPS Focsani - antrenor Florin Dragan, LPS Suceava, LPS Iasi si CSS Giurgiu. Programul complet al meciurilor este urmatorul: (Dan CHIRIAC)


Simbata


11.30 LPS Focsani - LPS Suceava

13.00 LPS Iasi - CSS Giurgiu


16.30 LPS Suceava - LPS Iasi

18.00 LPS Focsani - CSS Giurgiu


Duminica:


8.00 LPS Suceava - CSS Giurgiu

9.30 LPS Focsani - LPS Iasi


Incepe, dar nu incepe!


u mai multe partide din prima etapa sint in pericol de a nu se desfasura daca nu vor fi indeplinite conditiile minime cerute de Legea 4 u politia si jandarmeria nu va asigura ordinea pe stadioanele care nu au gard si vestiare


Meciurile primei etape din Liga a patra sint in pericol de a nu se desfasura. Ieri, in cadrul sedintei Comisiei Judetene de Combatere a Violentei in Sport Vrancea s-a pus problema mai multor formatii din Liga a patra care au fost inscrise in campionat si nu indeplinesc conditiile minime de participare. La discutii au luat parte seful politiei vrincene si adjunctul sau, comisarii sefi Sandel Doaga si Ionel Popescu, adjunctul sefului IJJ Vrancea, colonelul Gabriel Mislea si lt. Vasile Isticioaia de la ISU Vrancea. AJF Vrancea a fost reprezentat de presedintele Stan Gheorghiu si presedintele Comisiei Judetene de Arbitri, Marius Martis. Discutiile nu au avut nici o finalitate, in conditiile in care fiecare parte si-a sustinut punctul de vedere. Stan Gheorghiu a precizat ca prima etapa va avea loc duminica, iar Colegiul de Arbitri va trimite cavaleri ai fluierului la toate jocurilor. Numai ca prefectul Dragos Mircea a precizat ca, potrivit Legii 4/2008 publicata in Monitorul Oficial pe 9 ianuarie 2008, jocurile de duminica se vor desfasura doar acolo unde sint indeplinite conditiile optime. Echipele organizatoare care nu vor tine cont de aceste criterii vor fi sanctionate de catre o comisie special formata, amenda fiind intre 5.000 si 50.000 lei. Mai mult, in viitoarea sedinta a Comisei Judetene de Combatere a Violentei in Sport se va propune suspendarea terenului de joc pe o perioada cuprinsa intre o luna si sase luni. Mai mult, politia si jandarmeria au anuntat ca nu va asigura masurile de securitate in localitatile unde nu vor fi indeplinite conditiile minime cerute de Legea 4. Astfel, arbitrii care vor fi delegati la acele partide nu vor putea da drumul la joc, daca fortele de ordine nu vor semna foaia oficiala. Situatia ramine deocamdata neclara, soarta meciurilor din prima etapa a Ligii a patra putind sa se schimbe in orice moment. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 16 minute, 10 secunde
tare le este frik la arbitri de spectatori...acum ca arbitraju s-a facut 80 de arbitru tre sa le fie frica si de jucatori
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.