Sport

Amical cu brazilienii

Dan Chiriac
2 aug 2008 670 vizualizări
CSM Focsani - Esportivo Evangelica, azi, de la orele 11.00, pe stadionul "Milcovul", intr-o partida de pregatire CSM Focsani are ocazia azi sa dispute o interesanta partida internationala cu o selectionata de tineret din Brazilia, care se afla in turneu in Romania.

Pina acum, selectionata echipelor de tineret din Brazilia a disputat doua partide de pregatire in Romania, dar a finalizat una singura. Dupa ce a remizat 1 - 1 cu Concordia Chiajna, brazilienii au jucat un amical si cu Gloria Buzau, incheiat insa mai devreme. Antrenorul buzoienilor, Stefan Stoica, a decis sa-si retraga echipa de pe teren acuzind jocul dur al adversarilor. Asta se intimpla cu 20 de mintue inainte de final. In aceasta dimineata, brazilienii vor ajunge la Focsani. Esportivo Evangelica este o selectionata a echipelor de tineret din Brazilia, formata din fotbalisti cu virste cuprinse intre 18 si 21 de ani. Multi impresari din Romania sint cu ochii pe fotbalistii brazilieni, care pot deveni jucatori de baza in echipele din tara. De altfel, selectionerul brazilienilor a declarat ca nu va negocia cu nici o echipa pina la terminarea meciurilor de pregatire din Romania. Nu ar fi exclus ca CSM Focsani sa puna ochii pe un brazilian si sa-l aduca sa evolueze in sezonul viitor pe stadionul Milcovul. Pentru echipa antrenata de tehnicianul Damian Bancila aceasta va fi o utila pregatire in vederea campionatului care va debuta pe 15 august. Pentru orasul Focsani, acesta este primul meci international, dupa ce in anii \'90, pe stadionul din Sud a jucat nationala Irakului. (Dan CHIRIAC)


CSM Focsani - Esportivo Evangelica

Stadion: "Milcovul". Orele: 11.00.

CSM Focsani: Ivanciu - Nistoroiu, Toader, Craciun, Sararu - Dumitriu, Bucataru, Curteanu, Moise - Andries, Covaci.

Rezerve: Savulescu, Radu, Patrascu, Constantinescu, Sava, Boghean, Spinu, Botezatu si Lisita.

Antrenor: Damian Bancila.



Serea, rezerva la Constanta


Arbitrul focsanean Ionica Serea va fi rezerva la partida dintre Farul Constanta si Rapid, din cadrul Ligii intii. Meciul va avea loc simbata, de la orele 21.00, pe stadionul "Farul", si va fi transmis in direct de Antena 1. La centru, partida va fi condusa de Teodor Craciunescu - din Rimnicu Vilcea, ajutat la cele doua linii de Miklos Nagy - Cluj si Traian Marchis - Baia Mare. Observatorii meciului sint Florin Halagian si Daniel Prodan. Serea este la al doilea meci in acest campionat cind este desemnat rezerva. Miercuri, Serea a fost al patrulea arbitru la FC Vaslui - Steaua 1- 0. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.