Sport

Pancenii, calificati in faza urmatoare

Dan Chiriac
31 iul 2008 635 vizualizări
FC Panciu - FCM II Bacau 1 - 0 (0 -0), aseara, pe stadionul din Panciu, in primul tur al fazei nationale din Cupa Romaniei

FC Panciu s-a calificat in faza urmatoare a Cupei Romaniei, dupa ce a trecut cu scorul de 1-0 de FCM Bacau. Partida a fost una echilibrata, cu ocazii de ambele parti, dar finalul a apartinut vrincenilor care au dominat categoric ultimele 20 de minute si puteau cistiga mult mai usor. Prima repriza a inceput in nota de dominare a echipei gazda si, in minutul 10, Predoiu a tras un sut inselator cu pamintul, insa mingea a sarit peste poarta adversa. Dupa numai 10 minute, Cioran a executat o lovitura libera de la 20 de metri, insa peste poarta bacauanilor. Oaspetii au iesit la joc si, dupa 3 minute, Carnariu a reluat cu capul dupa un corner, dar Lazar a retinut fara probleme. In minutul 43, activul jucator al bacauanilor, Puscasu, a sutat din lovitura libera, dar Lazar, pe faza, a scos de la vinclu. Repriza a doua a fost dominata de echipa panceana si in minutul 55 Calin a sutat din lovitura libera, dar Ignatescu a fost la post. Stanciu, de-abia intrat pe teren, a sutat si el din lovitura libera de la 25 de metri, dar mingea a trecut pe linga bara din stinga portii lui Ignatescu. Chivu si-a incercat si el sutul din 17 metri in minutul 66, dar pe linga poarta. Golul gazdelor a cazut in minutul 72, cind Costin a scapat singur si l-a lobat elegant pe inaltul Ignatescu. Ultimele minute ale partidei au apartinut clar formatiei vrincene, care a ratat doua ocazii foarte mari. Stoian a tras in transversala din 7 metri, iar fundasul Calin dintr-o lovitura libera a sutat milimetric pe linga poarta bacauanilor. (Dan CHIRIAC, Marius MANOLIU)


CASETA:


FC Panciu - FCM II Bacau 1 - 0 (0 - 0)

Stadion: "Orasenesc". Spectatori: 500.

A marcat: Costin 72.

Au arbitrat: Laurentiu Ionascu, Romeo Lungu, Mihai Cosconea - toti Buzau. Arbitru de rezerva: Gica Mihai.

Observator: Stan Gheorghiu.

FC Panciu: Lazar - Voinea, Calin, R. Stan, Chivu - Ungureanu (60 Stanciu), Cioran, Dutu, Stoian - Costin (90^2 Dobrescu), Predoiu (85 Cl. Mihai)

Antrenor: Ionica Serea si Danut Bolocan

FCM II: Ignatescu - Bosancu, Agheorghi, Carnariu, Enea - Luncanu (88 Andreiu), Ghius, Puscasu, Braescu - Botezatu, Berza (79 Mihalachiaoaie)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.