Sport

CSM Focsani a batut Juventus

Dan Chiriac
17 iul 2008 840 vizualizări
Ieri dimineata, pe stadionul "Milcovul" au avut loc doua partide amicale intre grupele de copii de la CSM Focsani si Juventus Focsani. Grupele 97 si 98 de la CSM sint pregatite de Petrache Gurguiatu si Puiu Oprisan, in timp ce grupele de la Juventus il au ca antrenor pe Viorel Paizan.

Partidele de ieri au fost urmarite de pe margine de mai multi parinti, dar si de fotbalistii de la CSM Focsani, care au dorit sa vada inaintea antrenamentului propriu ce viitor are fotbalul vrincean. Copiii nu s-au dat la o parte din fata mingii, au bagat piciorul mai tare la balon, dar la final, CSM Focsani a invins la ambele grupe cu scorul de 3 - 2. Partidele au fost echilibrate si decise pe final. Cele doua echipe se vor intilni din nou, vineri dimineata. De la orele 9.00, pe stadionul "Milcovul" au loc partidele revansa dintre Juventus Focsani si CSM Focsani. (Dan CHIRIAC)



Panciu pe 30 iulie, CSM-ul pe 12 august


Cele doua echipe de Liga a treia din Vrancea vor intra in focurile Cupei Romaniei la doua saptamini distanta. FC Panciu va juca pe 30 iulie meciul din primul tur al fazei nationale. Partida va avea loc pe stadionul din Panciu, de la orele 17.30. CSM Focsani va intra in competitie pe 12 august, cind va juca cu una dintre invingatoarele din primul tur. (D. C.)


Componenta seriilor de C, pe 28 iulie


Componenta seriilor Ligii a treia vor fi stabilite pe 28 iulie, la sediul Federatiei Romane de Fotbal. FC Panciu si CSM Focsani vor afla atunci in ce serie vor juca. Desi s-a vehiculat ideea ca cele doua echipe vrincene au fost trimise in seria intii, nu este exclusa repartizarea acestora in C2. Programul meciurilor din campionat va fi stabilit pe 29 iulie, de la orele 11.00, in timp ce startul campionatului va avea loc pe 15 august. (D. C.)


Arbitrii se pregatesc de teste


Arbitrii divizionari B si C din Vrancea se pregatesc pentru testele fizice si teoretice pe care le vor sustine la inceputul lunii august. Ieri dimineata, Danut Dumitriu, Luci Sirbu - din lotul B, Florin Danciu si Gica Mihai - din lotul C, au efectuat un nou antrenament pentru a fi in forma la alergarile din august. Alin Samoila, central in lotul C, va fi la rindul sau prezent la testarile din 6-12 august. Pina atunci, de vineri si pina duminica, la Medias are loc cursul de instruire pentru arbitrii din lotul A. Marius Martis si Ionica Serea vor merge la Medias pentru o discutie cu presedintele CA, Gheorghe Constantin, pe tema arbitrajelor din campionatul trecut, dar si pentru a sustine probele fizice si teoretice. Ieri a luat sfirsit la Medias si examenul pentru promovare in Liga a treia. Gica Mihai are cele mai mari sanse de a promova examenul, in timp ce asistentul Ionut Paraschiv spera inca la un loc in cele 15 scoase la concurs. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.