Sport

Fiul presedintelui AJF Vrancea a fost inmormintat

Dan Chiriac
30 iun 2008 1660 vizualizări
Cristi Gheorghiu, fiul presedintelui AJF Vrancea, a fost condus pe ultimul drum ieri dupa-amiaza. Trupul neinsufletit al tinarului a fost depus inca de vineri seara la capela Cimitirului Nordic.

Timp de doua seri, aproape toata lumea fotbalistica din Vrancea a trecut pe acolo pentru a aprinde o luminare si a varsa o lacrima in memoria tinarului plecat atit de devreme dintre noi. Arbitrii din Colegiul Vrancea, conducerea echipei de fotbal CSM Focsani, reprezentanti de la Directia pentru Sport Vrancea, membrii Asociatiei Judetene de Fotbal Vrancea, dar si a altor structuri sportive din judet au venit si ieri la prinz la cimitir, pentru a-si lua ramas bun de la Cristi. Doi preoti au oficiat slujba de inmorminrare. Ultimul drum a lui Cristi Gheorghiu a fost cel de pe aleile Cimitirului Nordic si a cuprins slujba religioasa tinuta in biserica cimitirului. Toti cei prezenti au incercat sa le fie aproape celor doi parinti, care nu puteau intelege de ce fiul lor a plecat la doar 29 de ani dintre cei vii. In jurul orelor 14.30, trupul neinsufletit al tinarului a fost coborit in groapa. Presedintele AJF Vrancea, Stan Gheorghiu, recunoaste ca de acum totul va fi mai greu, golul lasat de fiul sau fiind de neacoperit. "De acum va fi si mai cumplit. Cel putin pina la 40 de zile, pina cind nu putem sa venim la mormint sa aprindem o luminare", a spus trist Stan Gheorghiu. Cristi Gheorghiu a murit joi noaptea, la Spitalul Judetean, in urma unui stop cardiac suferit in timpul unei interventii chirurgicale. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.