Sport

Finala Cupei Romaniei, duminica la orele 18.00

Dan Chiriac
26 iun 2008 1705 vizualizări
Echipa de fotbal Foresta Brosteni, antrenata de Marcel Paun, si FC Panciu, formatia nou promovata in Liga a treia, vor juca finala Cupei Romaniei, la faza judeteana.

Programata initial pentru duminica, de la orele 17.00, la Vulturu, finala a fost mutata pe stadionul din Odobesti. Se va juca tot duminica, dar de la orele 18.00. Partida va fi condusa de o brigada de arbitri divizionari. Daca la finalul celor 90 de minute scorul va fi egal, se vor juca doua reprize de prelungire a 15 minute. Daca egalitatea va persista se va trecere la executarea loviturilor de departajare. FC Panciu s-a calificat in ultimul act dupa ce a marcat 23 de goluri si a trecut pe rind de FCM Adjud (7- 1), Vointa Cirligele (7 - 0) si Dinamo Tataranu (9 - 0). Foresta Brosteni este supriza placuta a actualei editii a Cupei Romaniei, ajungind in finala dupa ce a eliminat doua favorite. Echipa lui Marcel Paun a trecut cu 3 - 1, dupa penalty-uri, de Vointa Deep Serv Odobesti si cu 3 - 1, dupa prelungiri, de formatia Viitorul Homocea. Echipa din Brosteni revine in prim-planul fotbalului judetean dupa un an de pauza, timp in care marea majoritate a fotbalistilor a jucat la Virtescoiu. De altfel, in campania electorala pentru turul doi, primarul ales al comunei Brosteni, liberalul Ioan Bucur, a promis ca va fi sprijinit de fratelui sau, patronul Gloriei Buzau, pentru a face o echipa competitiva, care va juca pe un teren total refacut. (Dan CHIRIAC)


Presa joaca la Vaslui


Selectionata de fotbal a presei vrincene va juca saptamina viitoare doua partide amicale la Vaslui. Reporterii vrinceni au primit prin intermediul Directiei pentru Sport a judetului Vrancea invitatia de a juca doua meciuri cu o combinata a trusturilor media care i-au parte in aceste zile la Cupa Presei Vaslui. Actiunea va fi coordonata de directorul DTS Vrancea, Petre Plopeanu, care va asigura deplasarea la meciuri. Acestea vor avea loc pe 6 si 7 iulie, in Sala Sporturilor din Vaslui. Din lotul presei fac parte Bogdan Iaru, Florin Tudosa, Dan Chiriac, Alex Palosanu, Dan Belea, George Dumitru, Dan Nicolau, Viorel Paizan, Ionut Ungureanu si Doru Ungureanu. Selectiontata presei a mai participat in acest an la Cupa Jandarmeriei si la Cupa Armatei. La prima s-a clasat pe locul patru, dupa ce a trecut fara dubii de cei de la primarie, scor 9 - 4, dar a pierdut semifinala cu echipa organizatoare. La Cupa Armatei, presa s-a revansat fata de cei de la jandarmi, pe care i-a condus un meci intreg, dar s-a vazut egalata in utlimele secunde. Tot in acest an, echipa jurnalistilor sportivi a invins formatia politiei vrincene, un adversar traditional, care isi facuse insa un obicei din a invinge in intilnirile directe. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.